Блог

ЖИВОТЪТ НИ КАТО БИЗНЕС ПРОЕКТ

ЖИВОТЪТ НИ КАТО БИЗНЕС ПРОЕКТ

Споделете

Всички хора сме различни, с различен характер с различни навици, с различен социален статус. Но имаме едно единствено общо нещо – всички имаме един единстен живот и всичко това което трябва да се случи с нас трябва да се случи именно в този живот а не да се е случило в предходния или да се случи в следващия.

Всеки живот ние можем да го сравним с един филм – с един филм в който вие сте и сценарист и режисьор и изпълнител на главната роля.

И дали това ще бъде един черно бял филм, късометражен, скучен, бавен или ще бъде широкоекранен, цветен, с богато съдържание филм – това действително зависи само от вас. Защото в живота на всеки един човек идва такъв момент в който се обръща назад и прави рекапитулация на това което е направил, на това което е изживял.

Единият вариант е да кажете – да това беше моят живот, малко скучен, малко беден, сивичък, но какво да се прави – такива ми бяха възможностите. Или ще се обърнете назад и ще кажете: Да и ето това беше моят живот, колко много приятели имах, колко много места успях да посетя колко много заработих, колко много постигнах, на колко много хора помогнах, колко много успях да оставя на своите деца.

Защото уважаеми приятели, нека да бъдем искрени. Вас и мен, въобще всички хора освен по чисто човешките ни качества, нашите наследници ще ни помнят и по това, което сме им оставили.

Не се съмнявам, че абсолютна всеки човек действително мечтае животът му да е ето такъв цветен филм.

Но какво от това, че мечтаем? Абсолютно всички мечтаят, но не всеки успява да достигне своите мечти, не всеки успява да достигне своите цели.

Преди години взехме Решение, което промени Живота ни. Стартирахме най-достъпния (но не и най-лесния) начин за изграждане на бизнес – МЛМ. Започнахме от нулата и като пари и като знания. С годините малко по малко след хиляди грешки открихме магията на мултипликацията и името на тази магия е Системата за увеличение на дохода LEVERAGE21.

Днес помагаме на хиляди хора да създадат своя финансов лост и да заживеят добре в прекрасната ни страна България.

От първо лице можем да ви кажем, че Животът ни днес е прекрасен в следствие от Решенията ни които взехме преди време. Успех в Решенията днес – те определят качеството на Живота ни утре.

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи.

От тук:

абонамент mesenger

посочвам надолу 2

заявка за партньорство


Споделете