Блог

ЗАЩО ЗНАМ, МОГА, ДОРИ МИ Е КРАЙНО НЕОБХОДИМО, НО…НИЩО НЕ ПРАВЯ?

ЗАЩО ЗНАМ, МОГА, ДОРИ МИ Е КРАЙНО НЕОБХОДИМО, НО…НИЩО НЕ ПРАВЯ?

Споделете

Здравейте, с вас е Христиан Григоров и в това видео искам да продължа една тема.

Преди известно време написах статия със заглавие “Как да излезем от застоя в бизнеса и в живота?”, която предизвика бурна реакция и много хора ми писаха. И там засегнах темата “Защо хората не провеждат срещи”.

И ако вземем за пример мрежовия маркетинг – МЛМ бизнеса –  в него има такива ситуации, в които например начинаещия идва в бизнеса без да знае какво да прави…за това ще поговорим по-късно, но дори да предположим, че той научава и започва да умее да прави определени действия, има защо да ги прави, т.е. нуждае се например от пари, знае как да ги прави, но не ги прави. Обикновено това става когато човек  постигне някакъв резултат, а след това спира да действа и това, което е постигнал малко по малко започва да намалява. В следствие на което той изпада в депресия от незнаенето защо и как и започва да се чуди какво да прави.

И затова реших да ви разкажа в това видео как аз виждам тази ситуация, защото може би преди една година и аз самия се сблъсках с такава ситуация, осъзнах проблема и започнах да работя върху отстраняването му. В много от моите партньори видях същия проблем. Видях че същия проблем имат и хора от други компании, които се обърнаха към мен с въпроси какво и как да направят – ето имам такава и такава ситуация, а нищо не мога да направя, не ми се получава и т.н. 

Изгледайте това видео много внимателно, защото информацията в него действително е важна. Такава информация в българското интернет пространство не успях да открия, а смятам, че тя е нужна за много хора, независимо в коя област на бизнеса или живота се намират.

Към предишната статия по темата:

– Как да излезем от застоя в бизнеса и в живота?

предложение с мен 2


Споделете