Блог

ВЗЕМИ СВОЯ ПЪРВИ НОВ MERCEDES A CLASS 2019 г. + 1 500 лв/м САМО СЛЕД 7-10 МЕСЕЦА

ВЗЕМИ СВОЯ ПЪРВИ НОВ MERCEDES A CLASS 2019 г. + 1 500 лв/м САМО СЛЕД 7-10 МЕСЕЦА

Споделете

Натиснете върху картинката:

 

9

 

Ако до вчера за вас беше илюзия да се качите на чисто нов Mercedes А 160 2019 г. само след 7-10 месеца работа, то днес това вече е абсолютно възможно.

Ако до вчера за вас беше илюзия да стартирате бизнес с минимална месечна инвестиция (просто заменяте търговската марка на част от продуктите от ежемесечния ви разход и получавате качествени немски продукти), да го правите по 2-3 часа на ден в свободното си време докато сте на работа (или сте заети със свой бизнес), да получите безплатно обучение и менторство от професионалисти и в следствие на всичко това след 7-10 месеца дохода ви да превишава 1 500 лв/м, като това да е само едно добро начало по пътя към вашата Финансова Свобода, то днес такава възможност е неоспорим факт.

Не ви се вярва? Смятате че има някаква уловка? Разбира се че има уловка…. и тя съществува само ако вие смятате, че ще получите всичко това даром, а не с много труд и амбиция. Всъщност необходими са всички качества, които изисква всеки бизнес, спорт, изкуство или каквато и да е друга област, в която сте взели Решение да успеете.

Предпоставките за всичко това са следните. А дали има логика вие преценете сами…

1). Развивате бизнес с немска 33 годишна компания, която според браншовата Асоциация SELDIA е номер 1 в Европа за 2015 година

2). Развивате бизнесът си с помощта на вече доказана модерна и безплатна „Система за подкрепа и обучение на партньорите – Leverage 21“, с помощта на която много хора в нашия Екип достигат своите високи доходи. (Ние прилагаме Предприемачески подход в МЛМ).

3). Развивате бизнесът си с Амбиция, Упоритост, Самодисциплина, Вътрешна настройка и Трудолюбие.

С помощтта на тези три фактора в следващите 7-10 месеца вие ще създадете основата на своя бизнес, който ще ви носи стабилно нарастващ доход дълги години.

Това е възможно когато развивате собствен бизнес в сътрудничество с компания LR, която браншовата Асоциация SELDIA отличи с наградата „Company of the year“ 2015 за най-добра европейска компания за директни продажби (покупки) на годината.

 

seldiaТази година през септември, когато ще бъдат връчени още много LR Mercedes компанията LR Health end Beauty ще празнува своята 10 годишнина в България! А вие може би чувате за нея за първи път…

 

 

А това означава, че още много хора в България през следващите 10-15 години тепърва ще научат за възможностите, които тази компания предлага, а именно:

1). Възможност да закупуват чрез онлайн магазин директно от немски производител качествени сертифицирани природни продукти за здраве и красота без двоен стандарт, доставяни от Speedy и заплащани при доставка и

2). Да създадат международен стабилен бизнес, подкрепяни от опитни партньори и да подобрят качеството на живота си

А това означава, че има една незапълнена ниша, която в следващите години може да даде добра възможност за всеки предприемчив в България, без значение дали има начален капитал, образование или специални умения да изгради стабилен международен бизнес и да го завещае на децата си.

Вече много българи изграждат своя бизнес с LR и се радват на високи доходи и спокойно бъдеще.

В България за тези 10 години има връчени над 30 автомобила Mercedes

 

 

и над 250 автомобила Wolkswagen Polo.

Новата автоконцепция на LR беше обявена в България на 28 Април 2018 от кънтри мениджъра Иванина Донно:

 

 

 

В днешно време търся само ключови партньори за развитие на бизнес

Всеки месец подбирам за обучение в моя екип не повече от 3 нови партньори.

Моята задача е след 7-10 месеца вие да се качите на чисто нов Mercedes и да сте придобили знания и умения, които не само да ви позволят за тези няколко месеца да изградите бизнес който да ви носи 1 500 лв/м, а да знаете как да продължите след това към следващата ви цел – Mercedes C Class и 5 000 лв/м

Тези хора лично аз ги обучавам на уменията, които днес ми носят над 7 000 лв/м

Ако вие сте позитивен човек с високи амбиции, готов да се учи и да положи максимално количество действия, натиснете върху следващата картинка, следвайте инструкциите и аз ще се свържа с вас за да стартираме ЗаЕдно ПРЕобразяването на ВАШИЯ ЖИВОТ.

предложение с мен 3

 


Споделете