Блог

ВНИМАНИЕ! СЛЕДВАТ НАЙ-ГЛУПАВИТЕ ВЪПРОСИ В МЛМ!

ВНИМАНИЕ! СЛЕДВАТ НАЙ-ГЛУПАВИТЕ ВЪПРОСИ В МЛМ!

Споделете

screenshot0

— а от колко време си в този бизнес?
— а колко партньора имаш?
— а колко пари ти е чека?
— а колко пари вече си спечелил и т.н.? 

Под такъв обстрел от въпроси попаднах вчера и аз на срещата ми с един кандидат!

Какво значение има!!! Това по никакъв начин няма да повлияе на неговия резултат. Аз печеля толкова, колкото печеля. Това не означава, че той ще печели колкото мен, или пък повече или по-малко.

Важно е да се рабере едно: доходите на партньорите в бизнеса зависят само лично от тях самите! От това, какви  и колко действия правят. Има още нещо важно: това е системата за построяване на бизнеса, каквато или имате във вашата група или нямате. Всъщност в нашата група има такава система и затова при нас ръста на бизнеса е много добър.Забелязах интересна закономерност – този, който задава прекалено много въпроси, по принцип не започва бизнеса! И затова защо да му обяснявате всички ползи, защо да хабите напразно силите си, ако той все едно, няма да стане ваш партньор. Насочете го към вашата последователна система за обучение, нека сам разбере каквото го интересува. На кандидата е задачата да направи всичко така, че да работите с него, а не ваша. 

Станете Бил Гейтс в своя бизнес, вие сте този, който приема човека в екипа си. Да не мислите, че Бил Гейтс умолява кандидатите за работа? Хайде скъпи, ела да работиш при мен :). На него му е абсолютно все едно, при него кандидатите се редят на опашка. Вашата задача е да създадете опашка във вашия бизнес.

Резюме – престанете да отговаряте на най-глупавите въпроси на вашите кандидати!

Препоръчвам ви да прочетете и тези статии: 

предложение с мен 2

Споделете