Блог

ВЪЗМОЖНО/НЕВЪЗМОЖНО – И ДВЕТЕ ТВЪРДЕНИЯ СА ВЕРНИ!

ВЪЗМОЖНО/НЕВЪЗМОЖНО – И ДВЕТЕ ТВЪРДЕНИЯ СА ВЕРНИ!

Споделете

Здравей читателю на моя блог. Вярвам, че съм ти полезен и че съм допринесъл за малка част от твоята промяна. Ако си започвал нещо ново, нещо амбициозно през живота си, ако си избирал да тръгнеш по различен Път от останалите, най-вероятно е имало моменти, когато хората в обкръжението ти са те спирали и са ти казвали, че „това няма как да стане“, „че ако беше така, то точно ти ли?“ и т.н. Такъв е и моят Път, такъв е и пътя на всеки съзидателен човек, тръгнал по Пътя към Промяната, по Пътя към Успеха. Затова е важно след като прочетеш тази статия да направиш Избор: Възможно/Невъзможно. Вярвам/Не вярвам.

Разбира се, че когато решиш да правиш нещо различно от останалите в твоята Среда и тръгнеш в обратната посока на масовото движение ти ще получиш Съпротива, ще усетиш силата на Съпротивлението. Това е така, защото Средата никога не иска да ни пусне – тя ни „обича“ и се стреми да ни „предпази“. Иска да бъдем завинаги част от нея – с нейните ценности, с нейните доходи, с нейния мироглед, с нейните Амбиции. Но всъщност средата „отглежда“ и подготвя определен тип хора да я напуснат и да излетят към Мечтите си. Полетът нагоре винаги е труден, земното притегляне се преодолява с оргомна целенасочена, фокусирана енергия в една точка – Целта. Всеки специалист от НАСА ще ви го потвърди 🙂 Така е и с нас хората – притеглянето на средата се преодолява точно по същия начин – Цел, Тяга, Постоянство.

Важен е само един въпрос – ЗАЩО? Защо да напусна средата и зоната си на комфорт? Защо да започна да преодолявам Съпротивата и Притеглянето на комфорта? Какво ще получа ако го направя? Колко силно е Недоволството ми от сегашния ми Живот?

Преди много години аз си дадох отговор само на този въпрос – ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ДОСТОЕН ЖИВОТ И ДА ОСТАВЯ СЛЕДА. А отговорите на въпросите „Как?“ и „Какво?“ дойдоха след това.

Един риторичен въпрос към теб читателю: Повечето ли са световните шампиони или по-малкото? Повечето ли са богатите или по-малкото? Повечето ли са успешните или по-малкото? Повечето ли са хората, променили пътя на човечеството или са по-малкото? Отговор: Разбира се, че тези хора са по-малкото. Защо е така? Защото по-малкото правят неща, от които повечето се отказват. Просто е.

И тук идва следващият въпрос: Ти от кои си? Какво си Решил да постигнеш – неща които постигат повечето или неща, които постигат по-малкото? Ако отговорът ти е второто, то бъди готов на Съпротива и Притегляне. Всеки спортист, който иска да стане световен шампион го знае. Знае, че за да получи своите 15 минути слава на почетната стълбица, ще му е нужно да прави повече обиколки на стадиона от останалите, повече тренировки, повече травми, повече жертви, повече, повече, повече… И от всичко това ще боли. И ще бъде неимоверно Трудно! Но си заслужава! За да Успееш в Живота ТРЯБВА да мислиш като Шампион! И колкото по-висока е Целта ти, толкова по силни ще са Съпротивата и Притеглянето. Не се учудвай 🙂

А сега искам от цялото си сърце да ти кажа следното:

ТИ СИ РОДЕН, ЗА ДА ЖИВЕЕШ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ!

Заслужи си го! Осигури Бъдеще и на поколенията си. Отдай своят Принос към другите. Днес живеем във Време на Възможностите. Човечеството е чакало това време с хилядолетия – време, в което всеки има Възможност да промени статуквото на наследственото бреме, независимо къде живее.

Моите родители бяха „бедно работническо семейство“, както описвахме подробно на времето в характеристиките си (днес наречени CV) преди наемане на работа. Техните родители също, техните също…. Аз съм първият в моя род, който казва НЕ на бедния и посредствен живот! Не на неВъзможностите! Не на „не може да стане“! Казах ДА на Възможностите и днес живея прекрасен Живот, изпълнен с ползи за мен, за семейството ми, за поколенията ми, за обществото. Вярвам, че това което правя ще промени Живота към по-добро на хиляди хора.

Години наред Търсех Начин как да постигна Мечтите си, в следствие на което придобих Опита и когато Бог ме срещна с Възможността аз я ГРАБНАХ и предприех Действия.

А да започна ИЗСТРЕЛВАНЕТО беше много ТРУДНО. Но предварително вече знаех, че да постигнеш Финансова, лична или класова свобода няма как да не бъде много трудно, но… си ЗАСЛУЖАВА!

Съпротивлението на другите беше огромно. За 10 години срещнах толкова много хора (като част от тях бяха и най-близките ми) които ми казаха, че в България не можеш да получаваш високи доходи. Аз им казвах, че може! Само трябва да Повярваш на себе си, че ТИ МОЖЕШ! И в каквото Вярваш – това и получаваш! Вижте в какво Вярвам и вижте какво Получавам:

годишен бонус 2020

чек 04.21

Безкрайно много хора ми казаха, че и автомобил няма как да получа. Получих четири, като три от тях са Мерцедес.

Започнах бизнеса в края на 2009-та година с 20 годишен автомобил Форд Фиеста:

фиеста

и заработих първият си чек от 7,82 лв… 🙂

чек първи1

През 2011-та година получих от компанията първият си чисто нов автомобил Фолксваген Поло:

поло

През 2014 се роди и нашият син Микаел:

поло с мики

През 2019 получих първият си чисто нов автомобил Мерцедес C Class

мерцедес 21

А след една година получих и втория си чисто нов автомобил Мерцедес GLC Coupe 2020

мерцедес 3

И това не е всичко, защото в семейството ни дойде и още един Мерцедес А Class, който е на моята тъща, която също прави бизнеса заедно с нас с Диана. Така е на 68, когато попаднеш в правилна среда 🙂

мерцедес диана

Много хора ми казаха, че Брус Уилис няма как да го видя на живо. И тези хора не бяха прави:

Казваха ми, че не мога да имам пари и време за да обикалям света. ….. Не е така:

Казваха ми, че в днешно време е невъзможно да получиш признание за труда ти…. Не е така:

Бронзов Лидер на организация:

Сребърен Лидер на организация:

Златен Лидер на организация – №1 в България:

Казваха ми, че ще бъде много трудно и бяха прави! Но на колко много неща ме научиха тези трудности, за което съм безкрайно благоДарен:

Казваха ми, че няма никакви възможности в България човек да се развива, тръгвайки от нулата. Ами… хич не е така:

развитие 04.21

Казваха ми, че по време на криза няма бизнес, който да се засилва. Не е така:

развитие 02.21

Казваха ми, че да предложа пръстен с диамант на моята любима на брега на окена е невъзможно. И това не е така:

А това е Художествен филм за нашата Любов – спомен за цял живот:

Казаха ми, че Малдивите са само за Елита – отидох и там:

Искаш да отидеш и ти? Виж как:

В Дубай съществува най-красивият хотел – казва се Атлантис. Бяхме и там:

Днес аз съм един Щастлив човек, притежаващ Любов, Здраве, Време, Доход, Приятелства, Смисъл на Живота, Признание и МИСИЯ! Помагам на много хора да подобрят качеството на Живота си и да живеят ПълноЦенно!

Фейсбук ни направи филмче 🙂

ние пирати

Всъщност… по-важното е да знаеш ТИ, който четеш в момента този текст, че:

МОЖЕШ да ПОСТИГНЕШ ВСИЧКО, ако достатъчно силно ВЯРВАШ, че заслужаваш да Живееш един ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ! А моят Резултат ще ти помогна да постигнеш за 2 години, считано от момента, в който се свържеш с мен и заявиш: ИСКАМ ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ!

форум 2020

С помощта на системата за увеличение на дохода LEVERAGE21 и с наша подкрепа, с по 2-3 часа на ден в свободното си време можеш да достигнеш:

след 3 месеца – 500 лв/м.

след още 2 – 1000лв/м.

след още 2 – 2-2500 лв/м. + Мерцедес.

Виж колко хора в моят Екип вече го постигнаха:

фасттрак

Част от автопарка на Екипа:

Сега си отговори на въпросите Възможно/Невъзможно, Вярвам/Не вярвам. Дали искаш да бъдеш от по-малкото или да си част от повечето? На този въпрос можеш да си отговориш САМО ТИ!

И ако избираш твърденията след наклонената черта, не си задавай повече въпроса: „От по-малкото ли съм или от повечето“

монако

И НАКРАЯ ЕДИН БОНУС:

НАШАТА ВИЗИЯ ПРЕЗ 2018 ЗА БЪДЕЩЕТО НА МЛМ В БЪЛГАРИЯ:

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи.

От тук:

абонамент mesenger

посочвам надолу 2

предложение с мен 3


Споделете