Блог

ВЪЗХОДЪТ НА ПРЕДПРИЕМАЧА – ЕДИН ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ, КОЙТО ТЪРСИ (И ОТКРИВА) ПО-ДОБРИЯ НАЧИН ДА ИЗГРАДИM ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ

ВЪЗХОДЪТ НА ПРЕДПРИЕМАЧА – ЕДИН ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ, КОЙТО ТЪРСИ (И ОТКРИВА) ПО-ДОБРИЯ НАЧИН ДА ИЗГРАДИM ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ

Споделете

Ти си амбициозен човек и искаш повече от Живота. Ти искаш да се развиваш личностно и да бъдеш полезен на много хора. Ти мечтаеш с цялото си същество да станеш Свободен човек! Без шеф, който да направлява Живота ти, без работно Време от 9 до 5, а с Време за семейство, близки и хоби. Ти искаш да имаш контрол върху Живота си и сам да го направляваш. Ти искаш за 3-5 години да осигуриш старините си и да оставиш дохода си в наследство. Но как да го постигнеш? Това е Въпросът, Отговора на който търси (и намира) Ерик Уори в този образователен филм.

Ако работиш за някой друг не можеш. Ако работиш за себе си – шансът ти е 1 към 100. Но има и друг вариант…

И това е Мрежовия маркетинг. Той ти дава възможност да изградиш пълноценен Живот за няколко години като ти предоставя платформа, върху която да разгърнеш целия си потенциал. Това е единствената Индустрия, в която не те питат какви умения си изградил до сега, а са готови да ти помогнат да изградиш нови с търпение и добронамереност. Не те питат на колко години си, каква диплома имаш, каква вяра изповядваш, какъв е цвета на кожата ти, от град или село си. Не! Питат те само: „Искаш ли да те научим как да станеш Финансово Свободен човек?“

Мрежовия маркетинг не е съвършен, но е по-добрия начин да изградиш и да живееш Пълноценен Живот!

Нормално е да не знаете какво е МЛМ или Мрежов маркетинг. Нормално е да имате някаква своя лична представа. Нормално е тя да не е съвсем вярна. За МЛМ не сте учили в училище, родителите ви не са знаели за тази 100 годишна Индустрия, приятелите, обкръжението ви също не знаят. От масовите средства за информация рядко можете да видите професионална информация по темата.

Тогава как и от къде можете да знаете, че днес 100 000 000 човека изграждат тази Индустрия и генерират около 200 000 000 000 долара годишно. 200 000 000 долара се плащат всеки ден на участниците в нея! Замислете се – това не са само далечни задгранични цифри, това са релани цифри, в които участват вече хиляди българи. Участвам и аз.

Гмурнете се заедно с Ерик Уори в дебрите на тази Индустрия и я разберете. Вижте разговорите по темата Мрежов маркетинг с едни от най-влиятелните хора в света като Браян Трейси, Робърт Кийосаки, Боб Проктър, Лес Браун и научете тяхното мнение по въпроса от филма на Ерик Уори „Възходът на предприемача“

Натисни върху картинката

 

 

посочвам надолу 2

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи.

От тук:

абонамент mesenger

предложение с мен 2


Споделете