Блог

ТРИЪГЪЛНИК НА ИЗБОРА или КАК ВИНАГИ ДА ПОСТИГАМЕ УСПЕХ?

ТРИЪГЪЛНИК НА ИЗБОРА или КАК ВИНАГИ ДА ПОСТИГАМЕ УСПЕХ?

Споделете

В най-различни области на нашия живот ние постоянно се сблъскваме с някакви ситуации: бизнес, отношения, здраве, увлечения, спорт, общуване… Постоянно имаме работа с нещо. И постоянно решаваме някакви задачи. 

Понякога постигаме успехи, понякога търпим провали. Някои хора в много неща са успешни. А някои хора често търпят неуспехи. И вие виждате и от едните и от другите около вас. Вие виждате успешни хора и хора, които често търпят неуспехи. В някои области ни се получава добре, а в други не ни се получава много добре. И ако погледнете на живота си, ще видите че някъде, в някои области имате много успехи. А някъде, в някакви области имате трудности и ви се случват някакви неуспехи.

Съществуват ли такива инструменти, които биха ви позволили във всяко нещо, във всяка област да постигате успехи, има ли някакъв важен, някакъв универсален отговор, който би ви позволил да решавате която и да е задача в живота ви?

Можете ли да си представите – ако имаше някакво супер-важно знание, някакво супер универсално знание, чрез използването на което вие да можете да получавате постоянно успехи в което и да е занимание – в бизнесът, здравето, спорта, общуването?

Например имате някакъв конфликт в семейството, използвате това вълшебно знание и конфликта в семейството се решава. Отношенията с вашите деца или обратно – с вашите родители охладняват, вие използвате това знание и конфликта се решава и отношенията в семейството ви се оправят. Или във вашият бизнес печалбата не е голяма, вие използвате някакво знание и печалбата ви започва да се увеличава, по-точно вие започвате да увеличавате печалбата от вашия бизнес. Или имате някакви трудности със здравето, използвате това знание и започвате да преодолявате тези трудности и вашето здраве започва да се подобрява. Щеше да е много добре, ако съществуваше такова знание, нали? Нещо, което да може да се разкаже в училище на децата в първи клас и след това живота им да бъде 10 пъти по-успешен. Нямаше да е лошо, нали?

Приятели, аз имам такъв отговор… Аз имам такъв отговор, за който научих и който е тема на тази лекция. И в тази лекция аз ще ви разкрия това удивително знание, тази тайна, този изключителен инструмент и много от нещата ви ще си застанат по местата.

Към статия с академична разработка на темата: 

https://hristiangrigorov.com/index.php/83-i-2
предложение с мен 2

Споделете