Блог

ТРИЪГЪЛНИК НА ИЗБОРА или КАК ВИНАГИ ДА ИМАМЕ УСПЕХ – ЧАСТ I

ТРИЪГЪЛНИК НА ИЗБОРА или КАК ВИНАГИ ДА ИМАМЕ УСПЕХ – ЧАСТ I

Споделете

През живота си ние постоянно се сблъскваме с най-различни неща в най-различни области: бизнес, отношения, здраве, увлечения, спорт, общуване… Постоянно имаме взаимодействие с нещо. И постоянно решаваме някакви задачи. Понякога постигаме успехи, понякога търпим провали. Някои хора в много неща са успешни. А някои хора често търпят неуспехи.

И вие виждате и от едните и от другите около вас. Вие виждате успешни хора и хора, които често търпят неуспехи. В някои области се справяме по-добре, а в други не ни се получава както трябва. И ако погледнете на живота си ще видите, че някъде в някои области вие имате много успехи. А някъде в някакви други области имате трудности и ви се случват някакви неуспехи.

Съществуват ли такива инструменти, които биха ви позволили във всяко нещо, във всяка област да постигате успехи. Има ли някакъв важен, някакъв универсален отговор, който би ви позволил да решавате която и да е задача в живота ви?

Можете ли да си представите ако имаше някакво супер-важно знание, някакво супер универсално знание, чрез използването на което вие да можете да получавате постоянно успехи в което и да е занимание – в бизнеса, в здравето, в спорта, в общуването.

Например имате някакъв конфликт в семейството, използвате това вълшебно знание и конфликта в семейството се разрешава. Отношенията с вашите деца, или обратно – с вашите родители охладняват –  вие използвате това знание и конфликта се разрешава и отношенията в семейството ви се оправят.

Или във вашият бизнес печалбата не е голяма, вие използвате някакво знание и печалбата ви започва да се увеличава,… по-точно вие започвате да увеличавате печалбата в бизнеса си. Или имате някакви трудности със здравето, използвате това знание и постепенно започвате да преодолявате тези трудности и вашето здраве започва да се подобрява.

Всъщност сега ще ви кажа следното: Аз имам такъв отговор. И в тази лекция ще ви разкрия това удивително знание, тази тайна, този изключителен инструмент и така много от нещата ви ще си застанат по местата.

Харесайте и споделете статията ако ви е допаднала 🙂

предложение с мен 2

Споделете