Блог

ТОВА СА ТВОИТЕ ПАРИ, ТОВА Е ТВОЯ ЖИВОТ…

ТОВА СА ТВОИТЕ ПАРИ, ТОВА Е ТВОЯ ЖИВОТ…

Споделете

Дали е разумно да си поставиш такива задачи като например:⠀> да направиш така, че разходите ти да станат по-малко от твоите приходи.> част от дохите си да инвестираш в активи, които да ти носят пасивен доход.Знам че току що се оттегчи, но те съветвам да започнеш да четеш елементарни неща за финансите като например що е то финансова възглавница или що е то резерв и просто внедри това четене сред навиците си. Просто го направи.⠀Определи се в убежденията си за парите. Докато в главата ти има мисли като „богатите са лоши“, „по-добре беден но щастлив, отколкото богат и нещастен“ и други такива бръмбари, подсъзнателно ще отблъскваш парите от себе си.

Това е първа стъпка.Втора стъпка. Още днес започни да създаваш нещо свое. Не пропилявай времето си. Все едно – рано или късно отново ще се върнеш към тези мисли. Ако работиш на заплата – започни да го правиш паралелно. Вземи решение още сега.Ако нямаш умения, нямаш кеш или дланите ти се изпотяват при думите „бизнес кредит“, тогава веднага и без никакви съмнения започни да се занимаваш с мрежов бизнес.⠀Така без финсансов риск ще се влееш в силно обкръжение, ще се изградиш като предприемач и реално, (подчертавам РЕАЛНО) можеш да създадеш свой бизнес, можеш да създадеш свой паричен поток.⠀Трета стъпка – Инвестирай в активи, които познаваш. Ако не знаеш за такива – научи и лично ги проучи.⠀Проучвам и разбирам = действам. Но не обратно.В инвестициите обратното определено не работи.За какво изобщо ти трябва всичко това?За какво са ти тези стъпки?
Тук ще ти кажа една прекрасна дума – Свобода!
⠀Свобода, брат!!
Имаш Свобода само когато имаш пари и време. По-точно достатъчно пари и достатъчно време за да живееш така както искаш и да правиш това което искаш.Това което написах днес е нещо повече от един пост – това е твоя план за 2018. Просто го направи. Започни действия още сега.Думите са силни, но трябва да се действа.А твоето намерение е много по-силно от мястото, от което стартираш.⠀Това ми е познато. Започнах от нулата и за първите 2 години създадох мрежа от над 1 000 човека в седем държави и в повече от 20 града.⠀Ако си готов да бъдеш част от екип предприемачи и ако си готов да получиш от мен подробна информация за изграждането на мрежов бизнес онлайн, напиши „Искам да се присъединя към Екипа“ в коментарите към този пост .⠀

предложението от мен


Споделете