Блог

„СЪЩЕСТВУВА ЛИ БИЗНЕС, КОЙТО Е ЗАЩИТЕН ОТ КРИЗА?“ – ИНТЕРВЮ ПО ТВ ЕВРОПА

„СЪЩЕСТВУВА ЛИ БИЗНЕС, КОЙТО Е ЗАЩИТЕН ОТ КРИЗА?“ – ИНТЕРВЮ ПО ТВ ЕВРОПА

Споделете

Преди време самият аз търсих отговор на този въпрос. Беше в далечната 2008 година, когато поредната Световна криза помете всички дребни и средни предприемачи, включително и мен. Не подмина и някои от големите като Лемън брадърс – банка с над 200 годишна история. Тогава от първо лице научих, че такива Световни кризи е имало, има и ще има. И след като стоях отново с празни джобове, отчетливо си спомням моите тревожни и аналитични мисли: „Сега отново трябва да започна нещо и то или трябва да бъде много голямо – нямах никаква идея за такъв бизнес, който да стартирам с наличните ми тогава никакви средства – или да открия модел, който да е защитен от кризи, тъй като ЯВНО такива кризи ще продължава да има и те всеки път ще обезсмислят моя многогодишен труд“.

С такъв род мисли в главата срещнах и идеята Мрежов бизнес.

И с удивление разбрах, че:

1). Мога да стартирам със смешна за стартиране на бизнес сума от няколко стотин до хиляда лева, купувайки си продукти, които бяха част от моя задължителен ежемесечен разход

2). Някой ще ме обучава безплатно и ще ме води за ръка по пътя към моя Успех

3). Мрежовият бизнес се развива от 100 години и е доказал, че по време на криза се засилва.

Както казах бях удивен, защо никъде не бях учил за тази сто годишна Индустрия – нито в училище, където ме учиха как да стана професионален работник, да продавам уменията си на някого, който може би е с осми клас образование, но очевидно знае много повече от мен как да преуспее в живота и ще ме оценява във вид на месечно заплащане. И вместо аз да работя за моя Пълноценен Живот, ще му помагам той да изгражда своя Пълноценен Живот и то докато ме уволни или докато реша да напусна.

Не знаеха и родителите ми – те бяха отгледани и обучени по време на социализма и за тях думата „капитализъм“ беше лоша дума, а мнението им за предприемачите беше, че те са лъжци, мошенници и крадци, които не са в затвора само защото ръката на закона не е достигнала до тях. Такова беше времето…

Приятелите и средата ми не знаеха за тази Индустрия, телевизия, радио и преса нищо не казваха по въпроса или ако нещо се чуваше, то беше за паразитните имтиращи я модели, наречени Финансови пирамиди, които именно заради незнанието на хората в България за МЛМ, нахлуха преди Оригинала.

Но… Бог, Съдбата, Случайността си казах думата – запознах се с тази Индустрия точно, когато вече бях „опрян до стената“ и бях „отворен“ за непознати неща и готов да изляза от „зоната си на комфорт“

Днес разбирам, че тогава съм взел най-правилното Решение в Живота си – да изуча Индустрията МЛМ, да стана предприемач в Мрежовия маркетинг и да помогна на стотици, а един ден и милиони хора да повишат Качеството на Живота си и да станат СВОБОДНИ!

БлагоДаря и на себе си, че не казах тогава „Това аз го знам“, а хукнах към книжарниците и започнах да чета по темата. Започнах да гледам видеа на хора, които вече имаха висок Резултат. Започнах да се уча от тях. Започнах да изучавам методи, прийоми и тактики.

Започнах да ДЕЙСТВАМ!

И днес вече мога да се нарека Финансово Свободен Човек!

 

 

 

Към цялото интервю в предаването Business daily на телевизия Европа:

 

Вижте Част I:

 

 

 

 

Вижте Част II:

 

 

 

 

посочвам надолу 2

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи.

От тук:

абонамент mesenger

предложение с мен 3


Споделете