Блог

С ТРАДИЦИОНЕН ИЛИ С (НЕ)ТРАДИЦИОНЕН БИЗНЕС E ВЪЗМОЖНО ДА ПОСТИГНА СВОБОДА?!

С ТРАДИЦИОНЕН ИЛИ С (НЕ)ТРАДИЦИОНЕН БИЗНЕС E ВЪЗМОЖНО ДА ПОСТИГНА СВОБОДА?!

Споделете

Преди много години взех решение да поема контрол върху живота си и да успея по честен начин. Също така реших и да не спирам да опитвам, докато не намеря начин това да стане. Майка ми и баща ми бяха сираци, борещи се сами с трудностите в живота. Тя медицинска сестра, той шлосер – успяха да изградят свой дом и да ме възпитат в условия на изпитания, като така аз получих най-ценните уроци, които можех да получа в живота – да се боря без да спирам и да заглушавам максимално тихичкия гласец на страха и съмнението, който постоянно ни казва: „Ти не можеш“, „Е точно ти ли?“, „Това няма как да стане“…

Зададох си фундаменталният въпрос: „Искаш да живееш посредствен живот, който да предадеш и на децата си или си готов да промениш наследствената линия и да съградиш живот с високо качество?“

А след това и още няколко въпроса:

1). Защо правя това, което правя?

2). Целта ми на всичко, което правя не е ли да достигна до максимални доход, свободно време, добри взаимоотношения, вътрешен мир, личностно развитие, ползи за другите, здраве…?

3). Какво е най-доброто, до което в дългосрочен план ще достигна чрез това което правя и то ще ме задоволи ли?

4). След какъв период от време (и дали изобщо) ще достигна до начина на живот, който искам?

5). Да продължа да робувам на стари догми за това как се прави бизнес и да си затворя очите за новите възможности или да открия логиката на бизнес от бъдещето, който е защитен дори от световни или локални кризи и хиляди обикновени хора са постигнали необикновени резултати, помагайки на другите?

От 10 години говоря за Свободата – емоционална, финансова, духовна, социална, физическа. Първо самият аз търсех начин да я постигна и затова опитвах какво ли не. Смятах, че формулата обемни светещи реклами + сайт за хотели + недвижими имоти е такъв начин. Но след световната криза от 2008-ма година разбрах, че не е така.

И след дълго лутане в края на 2009 ми бе предоставен „нетрадиционен“ начин, чрез който превръщайки в традиция желанието и възможността да помагам на хората да постигнат тяхната, аз мога да постигна своята Свобода.

И това така ме въодушеви, така ми хареса, че поисках да разкажа на целия свят: „Хораааа… Открих начин и в България да се постигне Финансова свобода! Без риск, стартирайки бизнес почти от нулата и то в свободното ви време, без да напускате настоящата си дейност, без работно време, без работно място, сред екип от успешни хора, които с радост ще ви помагат и най-важното – без ограничение на дохода. Не е нужно да бягате в чужбина!“

И започнах да разказвам: на близки, познати, непознати хора от улицата, на стената ми във Фейсбук, в блога ми, по телевизии… Започнах да се обучавам във всяка свободна секунда. Започнах да действам във всяка свободна минута. Просто Взех Решение да стана Професионалист в тази професия и съм Мрежовия маркетинг за да достигна Върха! Добрата новина е, че на този връх не е самотно, защото заЕдно с мен вървят още много хора, защото там ще има много мои СъМишленици и приятели, с които ще се радваме не само на нашите постиженията, но и на признанието, любовта и благодарността на хиляди хора.

За всичките тези години съм разговарял персонално с над 10 000 човека.

Мениджърският ми екип наброява повече от 30 човека и продължава да се увеличава, а организацията ми е над 2500 човека в 15 държави, с които партньори днес реализираме 1 000 000 лева годишен оборот. Доходът ми (както и броя партньори) се повишава постоянно и вече превишава 100 000 лева на година, а свободното ми време за сметка на това се увеличава. Здравето ми също!

И колкото повече се разраства бизнеса ми, толкова повече Свобода придобивам. Имам време за семейството си, мога да се наслаждавам на топъл климат през зимата, пътувам по света с приятели-единомишленици много пъти в годината и докато го правя дохода ми продължава да се увеличава. И не само ще се радвам на свободно време, пътешествия, доходи и признание до края на живота, но и ще оставя всичко това на моите поколения. Да! Моят 5 годишен син вече има като наследство дохода ми, което съм заявил в договор с Компанията, с която работя.

Всичко това изобщо не беше възможно в предишните ми „традиционни“ бизнеси.

Разбирате ли сега защо ви разказвам всичко това? ТИ разбираш ли защо ти го разказвам? За да знаеш, че съществува гарантиран начин, по който да станеш Свободен без значение какво чуваш от новините! Само трябва да ми пишеш. Всъщност… ти изобщо искаш ли да бъдеш Свободен? Готов ли си да работиш и да се бориш с нокти и зъби, неуморно, ежедневно в продължение на няколко години за Свободата си? Пиши ми само ако отговорът ти е „Да“.

Наблюденията ми са следните: всеки, който иска да стане Свободен (а това са по-малкото хора) сам търси такава възможност. И когато му я предоставим той я грабва. Останалите (които са повечето) не са готови за Свободата си (в този момент). Разбира се винаги е било трудно човек да постигне своята Свобода! Така е и по нашият начин, но… първо – начина ни е сигурен, второ – по нашия начин е възможно! И той е по-добрия начин…

Завършвам с един цитат от Наполеон Бонапарт:

„Започнах да осъзнавам, че хората не са родени да бъдат свободни. Свободата е нужда, изпитвана от малка група хора, чиято природа е дарена с по-благородни умове от множеството“

Днес с нашият Екип търсим и откриваме хора, мислещи като нас, търсещи като нас, искащи Свобода като нас – с една дума ЕдиноМишленици. ЗаЕдно се учим, заЕдно вървим по пътя, заЕдно преминаваме през кризи, заЕдно се радваме на Успехи!

Изгледай видеото:

 

 

посочвам надолу 2

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи.

От тук:

абонамент mesenger

предложение с мен 3


Споделете