Блог

РеСТАРТИРАЙ ЖИВОТА СИ С ХРИСТИАН ГРИГОРОВ

РеСТАРТИРАЙ ЖИВОТА СИ С ХРИСТИАН ГРИГОРОВ

Споделете

Пътят към Промяната е бавен, труден и продължителен. Но само този Път може да промени нашата Действителност, нашия Резултат в Живота. Искам да уточня: външната промяна се случва и без нас – автомобилите, професиите, улиците, магазините, света като цяло – те се променят и без наше участие. Но вътрешната Промяна, Прогреса на личноста – това есе случва само със съзнателно наше Решение да подобрим себе си. И днес е време за решения – да започна своята Промяна и да подобря качеството на Живота си или да остана същия и да остана встрани от Пътя.

Точно сега трябва да решите дали обстоятелствата ще контролират живота ви, или вие ще поемете отговорност за собственото си бъдеще.

Точно сега не бива да бездействате и да чакате докато света се върне в първоначалното си състояние. Животът, към който се стремите – вашите цели, мисия и успех – всички те се отдалечават, докато вие се бавите с Решението си да действате и да се придвижвате към тях! Ако не направите крачка към тях сега, ще изостанете безвъзвратно. Повечето хора по света правят само едно – те се опитват по някакъв начин да останат на повърхността и да оцелеят.

А някой се оглежда, за да види възможностите за достигане на НОВО НИВО.

Настоящите времена ще останат в историята – вече сте чували това много пъти. Но парадоксът е, че именно тези трудни месеци позволиха на Мрежовия маркетинг да се развие и да ви даде невероятна възможност, която той не можеше да предостави преди.

Само си представете: ще можете да развивате международен бизнес дори и когато приложат новите рестрикции на придвижване, без да напускате дома си!

Този период ще влезе във ВАШАТА ИСТОРИЯ – историята на пробивите и победите, въпреки глобалната криза!

МЛМ ще промени света. Просто трябва да сте там, за да го изпитате сами.

 

 

 

 

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи.

От тук:

абонамент mesenger

посочвам надолу 2

предложение с мен 3


Споделете