Блог

РАВНОСМЕТКА НА ИЗМИНАЛАТА 2017 ГОДИНА В МОЯ БИЗНЕС

РАВНОСМЕТКА НА ИЗМИНАЛАТА 2017 ГОДИНА В МОЯ БИЗНЕС

Споделете

Здравейте!

Не усетихте как бързо отлетя миналата година нали? Така няма да усетите как ще отлети и тази. И в началото на следващата година равносметката ви ще е в резултат на това, какво ще правите през следващите 12 месеца. Как премина тази година за нас с Диана и бизнеса ни с LR? Какви резултати успяхме да получим с нашия екип? Какво следва? За всичко това в днешната статия.

Но като за начало – едно типово предупреждение

Предупреждение:  Ако вие току що започвате в МЛМ имайте пред вид, че заработването на пари в мрежовия маркетинг – това не са бързи пари. Мнозина започват този бизнес и го зарязват без да дочакат своя резултат.

Постигането на сериозни доходи в МЛМ е възможно. Това вече го проверих за себе си и за партньорите в моя екип. Но това няма да се случи седмица след като започнете бизнеса. За постигането на големи доходи са необходими и големи усилия и упорство.

За моите 9 години в бизнеса аз направих и продължавам да правя много грешки. Именно това ми помага да получавам тези резултати в бизнеса, който описвам.

И така, изтече една година. Какви резултати успяхме да получим с нашия екип?

През декември нашият товарооборот беше от порядъка на 43 000$
(повече от 60 000 лева).

бек офис 2

Вижте нещо интересно. През тази една година имаше много (стотици) хора, които не поискаха да развиват биснес с мен в LR. Едни казаха „Първо ще видя ти какво ще направиш“, други казаха „Аз не искам да се занимавам с мрежов маркетинг“, трети започнаха бизнеса, а след това го зарязаха.

Но! Независимо от това, оборотът като цяло си расте стабилно. 

Това е важен момент — отказите не влияят на ръста на вашия МЛМ-бизнес. Ръста зависи само от вашите действия, а не от тези хора, които не искат да поемат с вас по този път.

Динамиката ми харесва. Тези цифри говорят за това, че в екипа има достатъчно много партньори, които а) са взели сериозно решение да преуспеят в бизнеса с LR и б) са се научили да развиват бизнеса ефективно.

Декемврийският ми чек е 6 700 лева (т.е. повече от 4 000$)

4 000$ на месец — за много мрежовици това е заветната цифра. След нея може да се каже, че вече започва сериозния бизнес.

чек декември топ

Когато в началото започнах бизнес в мрежовия маркетинг точно такива резултати на други хора ме заинтригуваха. Тези примери силно повлияха на моето решение да усвоя този бизнес професионално.

Квалифицирах се като Лидер на организация

лидер на организация

А това вече не е до толкова само мой резултат, до колкото е и резултат на моите партньори. Искам да благодаря на тези мои партньори, които ми се довериха и започнаха да развиват бизнес заедно с мен.

Диана Брайкова, Красимир Митев, Николай Господинов, Драголюб Потич, Панчо Запрянов, Димитър Матански, Рафи Кабил, Галя Шуманова, Марина Иванова, Али Ердоган, Илиян Вачков, Евгени Тропчев, Илия Медаров, Стефан Матеев, Гюлсум Хюсеин — благодаря ви приятели.

декември 2017

Моята цел: за следващите 10-15 години да изградя в LR 12 президентски групи. Нещо ми подсказва, че някои от бъдещите президенти вече ги познавам 🙂

В следствие на това през декември 2017 с Диана спечелихме  Лидерската надпревара в България за най-добро развитие на нови партньори и получихме още 2 347 лева като награда. 

лидерска надпревара аз

Всъщност в крайна сметка няма значение кой какво е спечелил днес. Защото много по-важно е след 10-20 години кой ще се намира в рейтинговата листа ТОП-20, ТОП-100, ТОП-1000. Тогава ще направим обобщение 🙂

А това състезание просто добави малко спортен хъс в бизнеса.

Нещо още по-приятно: 

Няколко партньора в моя екип получиха свои автомобили Фолксваген Поло

Снимки и видео можете да намерите в социалните мрежи и в Youtube. Ето един пример:https://www.youtube.com/embed/5uGXzDGJskg?wmode=transparent?feature=youtu.be

Важно! Разработихме точна и последователна система за построяване на бизнеса и за обучение на партньорите

какво дава системата

Заедно с Юлиян Огнянов подговихме и стартирахме последователна система за изграждане на бизнеса с LR

Какво включва тя?

  • Инструменти за лесно повтаряеми презентации (с помоща на тези инструменти, като например кратка видео презентация дори начинаещ, който вчера е дошъл при нас в екипа, може професионално да разкаже за бизнеса)
  • Стандартен 10 дневен онлайн стартов курс за всички начинаещи (облекчава работата на спонсора)
  • Система от ежеседмични обучения на партньорите чрез Интернет (помага на начинаещия да усвои необходимите за бизнеса умения и да не излети от бизнеса)
  • Система от оффлайн мероприятия и обучения в различни градове
  • Последователна система за стартиране на бизнеса в нов град от 5 серьозни партньора до няколко стотин човека.
  • Както и други важни елементи

И като цяло още много други неща. Като цяло ние с Юлиян взехме нашия опит, който ни позволи да започнем да получаваме големи чекове. Адаптирахме го към LR в България. И подготвихме инструменти, които позволяват на нашите партньори да изграждат бизнеса си по-бързо и по-ефективно. И дфа не попадат на тези капани, на които поаднахме ние.

Всъщност не си заслужава да имате някакви илюзии. Дори със система в бизнеса с LR ще преуспеят само трудолюбивите, съобразителните и упоритите хора. Принципно не искам да виждам в моя бизнес хора търсещи  лесни или бързи пари, но не желаещи да се потрудят за това.

Какво още?

Сега оборота на LR в България е около 500 000 лева на година. След няколко години оборота ще бъде 5-10 милиона. 

Сега на партньори са връчени повече от 170 Фолксваген Поло, а след 3-4 години вече ще са 500-1000  Поло, които ще кръстосват пътищата на България ( Да, LR ще бъде много забележима компания)

И въпрос е само в това: ще бъде ли всичко това част от вашия бизнес или ще наблюдавате всичко това отстрани.

Аз виждам тази ситуация така. Тези, които сега започват бизнес с LR имат следващите 3-4 години, за да научат как да изградят бизнес с LR в България. Време да усъвършенстват системата и да развият лидери.

А когато LR открият следващия голям пазар, ние с лидерите ще си съберем куфарите и ще отидем на брега на Тихия океан или някъде на плажовете на Маями, за да стартираме бизнеса и там.

Всички големи компании откриват България едва когато са отворили цял свят.

А заедно с LR ние имаме възможност след няколко години да бъдем първи на пазара в Азия, Южна Америка, Америка. Аз такава възможност няма да изпусна. Затова следващите 3-4 години планирам да работя в България толкова много, колкото никога преди това не съм работил в МЛМ.

Защото си заслужава!

развитие 2017
предложение с мен 2

Споделете