Блог

ПРИБИРАМ СЕ В БЪЛГАРИЯ С ВИСОКИ ДОХОДИ

ПРИБИРАМ СЕ В БЪЛГАРИЯ С ВИСОКИ ДОХОДИ

Споделете

Много българи заминаха и продължават да заминават в чужбина за да търсят по-добри възможности за реализация. Една от тях е и Силвия. Тя заминава за Германия преди повече от 20 години с идеята да подобри качеството на живота си. Ражда дъщеря преди 10 години, бащата се запилява на някъде и за нея остава отрговорността и за двете – класика. Силвия е прототип на много други българки, заминали като нея с надеждата да живеят по-добре.

„В България възможностите са крайно ограничени“. Преди години щях да се съглася и аз, очевидно и Силвия. Но сега това съвсем не е така.

В България днес има възможности! Достатъчно е да разсъждаваш умно. Като Силвия… 🙂

И една от тях е МЛМ – бизнес, който се стартира с минимални средства – т.е. без риск, прави се в свободното време, попадаш в Екип, който те обучава и подкрепя, имаш възможност за саморазвитие в позитивна среда. От теб се иска само много да искаш да подобриш Живота си. На този бизнес попада и Силвия преди около две години. И днес тя вече има международен бизнес, носещ й на този етап над 4,000 лв/м, разполага с луксозен автомобил Мерцедес, изплащан от компанията и с Избор къде да живее – в Германия или в България.

Доходът й от този бизнес ще се увеличава постоянно, а накрая ще го остави и в наследство на децата си.

Тя откри този бизнес в Германия, който й даде възможност да се върне в България с достоен доход.

Ти можеш да го откриеш в България преди да заминеш за Германия…

Вижте какво постигна с Екип LEVERAGE21 за две години Силвия като натиснете линка по-долу:

 

 

 

посочвам надолу 2


Споделете