Блог

ПРЕВЪРНЕТЕ МЕЧТИТЕ СИ В ЦЕЛИ И НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА ГИ РЕАЛИЗИРАТЕ!

ПРЕВЪРНЕТЕ МЕЧТИТЕ СИ В ЦЕЛИ И НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА ГИ РЕАЛИЗИРАТЕ!

Споделете

Днес живеем в епоха, в която всички имаме мечти. И през моята дългогодишна практика всеки, който съм питал: „Имаш ли мечти?“ ми отговаряше: „Естествено че имам!“.

Но практиката ми показва, че за повечето хора мечтата е по-скоро нещо имагинерно, от колкото реално.

Докато не сте превърнали мечтата си в цел, докато не сте съставили план и докато не започнете да действате по този план, мечтата ще си остане нещо което някога, някъде, някакси ще се „сбъдне“. Мечтите никога не се „сбъдват“! Те се планират и постигат!

Един атлет знае, че не може да „сбъдне“ рекорда си, а трябва да си го постави за цел, след това да има план за тренировки, а след това всеки ден да тренира по плана. Това е!

Така е и с мечтите – цел, план, действия.

Сигурен съм, че в момента и вие си казвате: „Да, това е точно така“.

И тук аз веднага ви питам: А вие коя своя мечта превърнахте в цел? Какъв план съставихте за постигането й до няколко години? Днес по този план ли работите? Или използвате държавния 45 годишен план с цел пенсия? Или сте част от плана на някой друг и със своите действия му помагате той да достигне своите мечти за няколко години?

Естествено отговорът е важен само за вас и аз силно се надявам да сте откровени пред себе си.

А може би все още не сте поглеждали на живота си под този ъгъл, но се надявам, да съм провокирал у вас желанието за промяна и излизане от хомеостазата на комфорта.

Вижте как ние с много други хора превърнахме мечтите си в цели, какъв план избрахме за тяхното достигане за няколко години и как действаме по този план всеки ден. Вижте и нашите резултати.

Време е да реализирате себе си и да тръгнете по пътя към най-красивите си мечти! Време е да започнете своя проект „Пълноценен Живот“, а ние ще ви помогнем:

предложение с мен 2

Споделете