Блог

ПОМАГАЙ ПОВЕЧЕ – ПОЛУЧАВАЙ ПОВЕЧЕ – ЗАКОН!

ПОМАГАЙ ПОВЕЧЕ – ПОЛУЧАВАЙ ПОВЕЧЕ – ЗАКОН!

Споделете

Законът „Давай повече – получавай повече“ винаги е съществувал. Но днес силата му е хилядократно по-силна. Днес съществува една цяла Индустрия на този принцип – Мрежовия бизнес.

Наречена е „Индустрията за хора, които обичат да помагат на други хора“. И такива хора днес има над 100 млн по света. Такива хора има и в България. Ти от тях ли си? Задай си въпроса: „Кой още има полза от това, което правя?“

Самият ти откри ли начин да помогнеш на много хора да подобрят качеството на своя Живот? Естествено, че можеш да кажеш: „ДА, аз открих такъв начин!“. Но ако не си – поинтересувай се от най-човешката Индустрия, съществувала от началото на Човечеството – МЛМ.

Прочети няколко книги, пообщувай с хора, които правят този бизнес професионално (не с хора, които са чували за нея или знаят за една леля на братовчеда на един техен приятел че се „занимавала“ и т.н.) Говори с Професионалист така, както ако искаш да станеш пилот ще говориш с някой Ас в тази професия.

И още нещо – знам, че не знаеш нищо за тази професия и това е нормално. Не си учил за нея в училище (в Кембридж и Йеил се изучава), родителите ти не са ти казвали за нея, приятелите също. По телевизията не говорят за нея, в пресата отразяват само „скандала“ от някой имитиращ я паразитен модел (по-познат като Пирамиди), появил се за година-две и отшумял. Дори в големите хранителни вериги има „наподобяващи продукти“ на сирене, но това не влияе на ползите от истинското сирене, както и не съм чул това някой да си прави негативни изводи за сиренето като такова?! 

Всяка престижна фирма се имитира от някакъв паразит: Адидас от АдиБас, Суоч от Уоч и т.н. Но това не означава, че оригиналите не са престижни, печеливши или прекрасни. 

Това е нормално – един се труди и създава имиджа – друг се опитва да печели на негов гръб като представя 99% истина и само 1% лъжа. И така използват незнаенето за дадения продукт/модел единствено в своя полза.  

ТОВА НЕ Е МОДЕЛЪТ НА МЛМ!!! В МЛМ ВСИЧКО Е ПРОЗРАЧНО И САМО ПОЛЗИТЕ ЗА ДРУГИТЕ НОСЯТ ЛИЧНИ ПОЛЗИ!!!

предложение с мен 2

Споделете