Абонирайте се и получете безплатен достъп до моите видео-тренинги за развитие на МЛМ!

Блог

ПОЛУЧИХМЕ ТРЕТИЯТ СИ МЕРЦЕДЕС ОТ НАШАТА КОМПАНИЯ

ПОЛУЧИХМЕ ТРЕТИЯТ СИ МЕРЦЕДЕС ОТ НАШАТА КОМПАНИЯ

Споделете

Няколко години търсихме Начин как чрез Мрежов маркетинг да успеем в България така, както от 100 години милиони хора успяват в Америка, Европа, Азия… Отне ни пет години да научим какво не трябва да се прави и още пет години за да създадем ефективна система на работа, включваща само работещи модули, даващи Резултат. Така се роди и стана на пет години системата за увеличение на дохода със символичното име LEVERAGE21. Leverage означава лостов механизъм, начин за постигане на целта.

Но… така е когато си пионер в дадена област – отнема много време, енергия и пари докато създадеш Модела. Днес с помощта на система Leverage21 вече всеки може три/пет години след старта си с нас да изгради стабилен международен бизнес, който да предаде на децата си в наследство не само като доход, а и по-важното – като начин на мислене. По пътят получихме много награди, признание, приятелства, любов и мъдрост.

Да си предприемач в Мрежовия маркетинг означава да си човек с много високи амбиции, обичащ да помага на другите и с огромна жажда за Свобода!

 

 

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи.

От тук:

абонамент mesenger

посочвам надолу 2

предложение с мен 3

едно семесйтво


Споделете

Регистрирай се за

Безплатни видео тренинги

Абонирайте се, за да получавате безплатно моите видео тренинги за развитие на МЛМ бизнес!