Блог

ПОЛУЧИХМЕ ТРЕТИЯТ СИ МЕРЦЕДЕС ОТ НАШАТА КОМПАНИЯ

ПОЛУЧИХМЕ ТРЕТИЯТ СИ МЕРЦЕДЕС ОТ НАШАТА КОМПАНИЯ

Споделете

Няколко години търсихме Начин как чрез Мрежов маркетинг да успеем в България така, както от 100 години милиони хора успяват в Америка, Европа, Азия… Отне ни пет години да научим какво не трябва да се прави и още пет години за да създадем ефективна система на работа, включваща само работещи модули, даващи Резултат. Така се роди и стана на пет години системата за увеличение на дохода със символичното име LEVERAGE21. Leverage означава лостов механизъм, начин за постигане на целта.

Но… така е когато си пионер в дадена област – отнема много време, енергия и пари докато създадеш Модела. Днес с помощта на система Leverage21 вече всеки може три/пет години след старта си с нас да изгради стабилен международен бизнес, който да предаде на децата си в наследство не само като доход, а и по-важното – като начин на мислене. По пътят получихме много награди, признание, приятелства, любов и мъдрост.

Да си предприемач в Мрежовия маркетинг означава да си човек с много високи амбиции, обичащ да помага на другите и с огромна жажда за Свобода!

 

 

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи.

От тук:

абонамент mesenger

посочвам надолу 2

предложение с мен 3

едно семесйтво


Споделете