Блог

ОТ КЪДЕ ПЕЧЕЛИ МЛМ ПРЕДПРИЕМАЧЪТ ХРИСТИАН ГРИГОРОВ?!

ОТ КЪДЕ ПЕЧЕЛИ МЛМ ПРЕДПРИЕМАЧЪТ ХРИСТИАН ГРИГОРОВ?!

Споделете

Здравейте приятели! Напоследък получавам под една или друга форма различни въпроси относно моя бизнес. Бих искал да отговоря откровено и да подчертая, че като предприемач в Мрежовия маркетинг аз нямам никакви тайни и ще отговоря на всеки ваш въпрос.

За последните 10 години установихме с колегите, че в България професионална информация за МЛМ липсва. Аз лично смятам, че е крайно време историята и резултатите на тази сто годишна индустрия да бъдат въведени в учебните заведения поне за обща култура. (В Кембридж, Йейл и Оксфорд го правят…)

Защо ли? Защото това е единствената индустрия в света, която дава възможност на всеки човек да подобри живота си, независимо от възраст, образование, местонахождение, пол, религия или цвят на кожата.

Разбира се най-лесно е тази индустрия, създала 40% от милионерите в Америка да се неглижира и така да се скрие от хората. Но днес практиката и историята показват, че живеем в най-информационния век от както съществува човечеството. И да се скрие нещо, при това добро, е просто невъзможно. Рано или късно всеки ще научи и ще възприеме като вариант за благополучие тази изключително достъпна възможност за създаване на собствен бизнес без риск.

Разбира се необразоваността по темата вече е родила най-невероятни митове и легенди: как разни хора разнасят някакви чанти с никому ненужни продукти, звънят по вратите и досаждат на семействата, че големи пари не могат да се спечелят по този начин, че е нещо като финансовите пирамиди, защото на една братовчедка на лелята на една приятелка си купила някакви продукти и след това фалирала и т.н. и т.н. Невежеството по дадена тема развихря въображението и това е нормално. Но всичко това няма значение, защото процеса по образоването по темата вече тече. И ти, който четеш тази статия или ще използваш възможнстта да подобриш живота си, или ще наблюдаваш твои познати как го правят.

Но да преминем на въпросите които ми се задават периодично, отговорите на които ще ви дадат яснота по темата „Предприемач в Мрежовия маркетинг“

Въпрос:

От къде днес идват 8 000 лв всеки месец в банковата сметка на Христиан Григоров и защо компанията с която работи, му изплати Фолксваген Поло и дори му връчи чисто нов Мерцедес?

Отговор:

От създадени реални обороти.

Въпрос:

Колко оборот е създала организацията на Христиан Григоров до сега?

Отговор:

– 3 000 000 лева

Въпрос:

Колко оборот създава организацията на Христиан Григоров на този етап?

Отговор:

– 600 000 лева годишно

Въпрос:

– Колко пари до сега е заработил с този бизнес?

Отговор:

– Около 400 000 лева

Въпрос:

– Как създава тези обороти?

Отговор:

От изградена мрежа от клиенти в 15 държави, харесващи високо качество на ниска цена, пазаруващи си директно от производителя продукти за здраве, хигиена, красота, прескачайки излишните надценки в търговската верига и доверяващи се на немското качество.

Въпрос:

– Как създава тази мрежа от клиенти в цяла Европа?

Отговор:

Чрез изградена в последните години работеща онлайн и офлайн система на работа, включваща в себе си сбор от лесно повтаряеми алгоритми, които могат да бъда усвоени от всеки човек, решил да изгради един голям международен бизнес, който да завещае и на децата си.

Въпрос:

– Защо Христиан Григоров прави всичко това?

Отговор:

– Защото иска да открие амбициозни хора, обичащи да помагат на други хора и заЕдно да помогнат на много хора да подобрят качеството на живота си! Защото иска българите да останат в България! Защото иска да промени България и да я направи едно по-добро място за себереализация! Защото иска да ти помогне да успееш в България, защото Има НАЧИН!

Въпрос:

– Зависи ли доходът на Христиан Григоров от моето решение?

Отговор:

Не зависи! Мога само да спечеля от безплатната му подкрепа и желанието му да ми предаде целият си опит, за да успея аз.

Въпрос:

Какво трябва да направя, за да получа обучение и менторство от Христиан Григоров?

Отговор:

– Да попълня заявка за партньорство с Христиан Григоров.

Въпрос:

– Ще бъда ли одобрен?

Отговор:

– Зависи единствено от мен.

посочвам надолу 2

предложение с мен 2


Споделете