Блог

МРЕЖОВ БИЗНЕС!? ЩО ЗА ЗВЯР Е ТОВА?

МРЕЖОВ БИЗНЕС!? ЩО ЗА ЗВЯР Е ТОВА?

Споделете

МРЕЖОВ БИЗНЕС?! Колко много хора при-падат от това понятие, а и в много от случаите, между другото, наистина падат! Но това е моят бизнес. А вие четете моите публикации и ме смятате за адекватен. Е, поне се надявам да е така 🙂
Нека да разберем как се осъвместява несъвместимото? Всъщност всичко е много просто: без значение за каква сфера на дейност си говорим, никога не можем да кажем еднозначно дали тя е добра или лоша. Защото нашите действия са само обвивката, а същността, запълването – това ще бъдат намеренията, с които извършваме тези действия.
Като например: Може да искате да станете кмет на града, за да направите града по-добър за живеене, а жителите по-щастливи. А може да искате да сте кмет на града, за да се сдобиете с повече облаги за себе си: пари, власт, привилегии. Една и съща работа – различни намерения.
Така е във всяка дейност. Може да искате да бъдете учител, за да предавате знания на децата и да ги развивате. А може да искате да сте учител, за да си избивате детските комплекси за сметка на по- слабите.
Е, разбирате ме нали? А и не всеки го взимат за учител. Има интервюта, трябва си образование, знания, диплома. Като цяло има много филтри, през които трябва да премине всеки такъв кандидат за учител.
А в Мрежовия бизнес взимат ВСЕКИ.
И така тази сфера се оказва най-уязвимата, защото наред с почтените и образовани хора, в Мрежовия маркетинг може да попадне дори и този, който е решил да забогатее „по бързия начин“ като блъска с лакти, настъпва по малките пръстчета на краката, крещи и оплюва.
Ето такива низки хорица и съмнителни паразитни компании създават недобрата репутация на тази най-човешка Индустрия, изграждаща се от взаимо-помагащи си хора и именно заради такива „хитреци“ ние автоматично слагаме кръст на целия Мрежов бизнес.
Това е все едно някой сервитьор в някакъв ресторант да ви е сервирал лоша храна по безхаберен начин и вие да си кажете: Край на всякакви ресторанти! Ще си готвя и ще ям само в къщи!
Но след като достигнахте до това място на статията, дайте си шанс тази Индустрия да помогне и на вас!
Защото ние сами влагаме намеренията си в това, което правим. Защото когато го правите с добри намерения, чрез този мощен бизнес вие ще промените към по-добро живота на хиляди хора. И вашето собствено благополучие ще бъде само следствие от доброто, което сте дали на другите.
(с) Хр. Григоров
P.S. – Хората на картинката са със съответния доход, постигнат между 3 и 6 месеца…
Споделете поста, ако ви е харесал 🙂
фастрак 2112
Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получите новите ми статии първи.

От тук:

абонамент mesenger

посочвам надолу 2

заявка за партньорство

едно семесйтво


Споделете