Моите тренингиЖивейте ярко, Живейте Щастливо, Изградете Живота който заслужавате!

Здравейте и добре дошли на моите тренинги. 

Вече 11 години обучавам хората как да подобрят качеството на живота си. 

Тук ще откриете полезно развитие на обучение, които ще ви помогнат за вашата личност. Те са от най-различни сфери на живота като бизнес, психология, саморазвитие и др. 

Сигурен съм, че ще откриете своята тема според това към какво сте фокусирани в дадения момент.

Разгледайте моите тренировки. Изучете ги, приложете ги и повишете своите резултати в бизнеса и в живота. Искрено ви желая Успех в това, което правите!

Ще ви помогнете да повишите резултата си, както и да надградите себе си като човек и да се превърнете в професионалист в своята област.

 
Да започваме…
2020 - УСПЕХЪТ В БИЗНЕСА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА

Професията „Предприемач в МЛМ“ започва да става все по-популярна, медиите започнаха да проявяват любопитство що за бизнес е това, как така се развива дори по време на криза и какви хора могат да стартират в него. Добрите новини винаги намират своя път да достигнат до до хората с подходящ начин на мислене.

Саморазвитие, взаимопомощ, подкрепа, радост от успеха на другите, самореализация, полезност за хората, удовлетворение от живота… Всичко тези ценности имат своя събирателен образ в Лидера в МЛМ. Това е неговият ключ към успеха. В тази велика Индустрия всеки има поле на изява и принос за успеха надругите. Първо стартираш и се учиш, след това постигаш своя успех, а след това помагаш на другите да постигнат успеха си – това е невероятния лост (LEVERAGE), чрез който можеш да бъдеш полезен на милиони хора. Пожелавам го и на теб приятелю!

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи. 

От тук:

абонамент mesenger

посочвам надолу 2

предложение с мен 3

ФИНАНСОВА СВОБОДА ЗА 5 ГОДИНИ

Здравейте, 

Казвам се Христиан Григоров. Аз съм предприемач, който търси своята финансова свобода. Изучавайки този материал, вие ще научите много за мен, затова в този момент няма да губя вашето скъпоценно време. Аз го ценя. Ценя и времето, прекарано в изучаване на идеите на моите учители и наставници Дон и Нанси Фейла, Робърт Киосаки, Наполеон Хил, Клер Грейвс и Дон Бек, както и многото други автори, без които появяването на този материал би било невъзможно. Благодаря на всички тях, защото наслаждавайки се на собствения си успех, помагат на хората по целия свят да подобряват живота си. 

Този материал се състои от две части. В първата част ще поговорим за вас, ще анализираме това къде се намирате в този момент, а във втората ще разгледаме план, с помощта на който милиони хора по целия свят постигат финансова свобода за няколко години. Да започваме.

 Изгледайте това видео и разберете как можете да промените живота си:

посочвам надолу 2

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи. 

От тук:

абонамент mesenger

предложение с мен 2

САМОДИСЦИПЛИНА - ОСНОВЕН КЛЮЧ КЪМ УСПЕХА

Дисциплина е богиня от римската митология и е била почитана от войници и императори, защото още тогава са знаели, че само дисциплината може да доведе до победа. А съдейки по размера и величието на Римската империя, можем спокойно да се доверим на древните римляни. Дисциплина означава да спазваш определени правила, норми, порядки, наложени от някой друг. Но висшето й изражение е СамоДисциплина, което означава да имаш волеви контрол над себе си и да се принудиш да извършваш действия днес, които може би дори са ти неприятни, в името на реализацията на определена цел утре.

Именно това качество е в основата на всеки голям Успех.

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи. 

От тук:

абонамент mesenger

посочвам надолу 2

заявка за партньорство

КОЯ Е ФОРМУЛАТА НА ПОЛОЖИТЕЛНАТА ПРОМЯНА

Математиката е навсякъде – в Природата, в нашия живот, във Вселената. Заобиколени сме от числа и стойности. Математиката може да ни помогне дори и в толкова трудния път към нашата положителна промяна. Представете си, че има формула от точни параметри, която ако знаем и прилагаме, промяната ще се осъществи много по-лесно. Разбира се в случай, че я търсим… 🙂

Изгледайте това видео и открийте формулата на ИзМенението:

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи. 

От тук:

абонамент mesenger

посочвам надолу 2

заявка за партньорство

ТРИЪГЪЛНИК НА ИЗБОРА или КАК ВИНАГИ ДА ИМАМЕ УСПЕХ - ЧАСТ I

През живота си ние постоянно се сблъскваме с най-различни неща в най-различни области: бизнес, отношения, здраве, увлечения, спорт, общуване… Постоянно имаме взаимодействие с нещо. И постоянно решаваме някакви задачи. Понякога постигаме успехи, понякога търпим провали. Някои хора в много неща са успешни. А някои хора често търпят неуспехи.

И вие виждате и от едните и от другите около вас. Вие виждате успешни хора и хора, които често търпят неуспехи. В някои области се справяме по-добре, а в други не ни се получава както трябва. И ако погледнете на живота си ще видите, че някъде в някои области вие имате много успехи. А някъде в някакви други области имате трудности и ви се случват някакви неуспехи.

Съществуват ли такива инструменти, които биха ви позволили във всяко нещо, във всяка област да постигате успехи. Има ли някакъв важен, някакъв универсален отговор, който би ви позволил да решавате която и да е задача в живота ви?

Можете ли да си представите ако имаше някакво супер-важно знание, някакво супер универсално знание, чрез използването на което вие да можете да получавате постоянно успехи в което и да е занимание – в бизнеса, в здравето, в спорта, в общуването.

Например имате някакъв конфликт в семейството, използвате това вълшебно знание и конфликта в семейството се разрешава. Отношенията с вашите деца, или обратно – с вашите родители охладняват –  вие използвате това знание и конфликта се разрешава и отношенията в семейството ви се оправят.

Или във вашият бизнес печалбата не е голяма, вие използвате някакво знание и печалбата ви започва да се увеличава,… по-точно вие започвате да увеличавате печалбата в бизнеса си. Или имате някакви трудности със здравето, използвате това знание и постепенно започвате да преодолявате тези трудности и вашето здраве започва да се подобрява.

Всъщност сега ще ви кажа следното: Аз имам такъв отговор. И в тази лекция ще ви разкрия това удивително знание, тази тайна, този изключителен инструмент и така много от нещата ви ще си застанат по местата.

предложение с мен 2

КАК ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЗАСТОЯ В БИЗНЕСА ИЛИ В ЖИВОТА?

Случвало ли ви се е ваши партньори да зациклят на едно място с години? Или може би вие сте в такава ситуация?“

Задавали ли сте си въпроси като: „Защо действам много, а нищо не се променя“?, „Имам умения и навици за бизнеса, а защо продължавам да тъпча все на едно и също място“? и т.н.

Такива проблеми не се случват само на вас и само в мрежовия бизнес. 

И решение на тези проблеми има. Майсторът в НЛП и автор на тренинги Робърт Дилтс е описал модела на самоуправление. 

Този модел се нарича “Пирамида на неврологическите нива

Пирамида Д

Да се принудиш насила и волево да правиш това, което подсъзнанието ти не желае да прави, е абсолютно безполезно. В такива случаи ви е нужно да откриете причината, която блокира вашите действия и естествено – да я отстраните.

И тази „Пирамида на невро-логическите нива“ ви помага да намерите причината. Да откриете проблема и да го коригирате. А това в пъти ще засили както вашия личен резултат, така и резултата на много хора около вас.

Каква е тази „Пирамида на невро-логическите нива“?

Спомнете си например имали ли сте моменти, когато сте работили с радост и въодушевление? 

Както казва народа запретвали ли сте ръкави за нещо – въвлечени сте в процеса, интересно ви е, вие сте вдъхновени, енергията ви прелива, вашите действия са изпълнени със смисъл. 

 Как мислите, какво създава това състояние? 

А случвало ли ви се е обратното – да работите със смъкнати ръкави –  Нямате никакво желание да свършите това, но…се налага. И вие намирате един куп причини за да отложите тази работа за по-късно. А ако пък сте започнали да я вършите, я вършите неохотно, с нежелание. Просто за да се каже, че вършите нещо. Да я свършите и да се отървете от нея.

Ръкави

Предполагам, че и вие, както и аз, сте имали такива състояния. Но знаете ли, че и за едното и за другото състояние има точно определени причини.

И „Пирамидата на неврологическите нива“ позволява да се открият тези причини и да им се повлияе.

Изгледайте този материал и открийте къде е проблема в хора, които искат да променят резултата си, но не знаят какво и как да направят, не знаят какво им липсва, не знаят накъде да се насочат, за да открият ЗАЩО резултата им не се променя в положителна насока.

Към втора част:

– Защо знам, мога, но… нищо не правя?

посочвам надолу 2

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи. 

От тук:

абонамент mesenger

предложението от мен

ЗАЩО ЗНАМ, МОГА, ДОРИ МИ Е КРАЙНО НЕОБХОДИМО, НО...НИЩО НЕ ПРАВЯ?

Здравейте, с вас е Христиан Григоров и в това видео искам да продължа една тема.

Преди известно време написах статия със заглавие “Как да излезем от застоя в бизнеса и в живота?”, която предизвика бурна реакция и много хора ми писаха. И там засегнах темата “Защо хората не провеждат срещи”.

И ако вземем за пример мрежовия маркетинг – МЛМ бизнеса –  в него има такива ситуации, в които например начинаещия идва в бизнеса без да знае какво да прави…за това ще поговорим по-късно, но дори да предположим, че той научава и започва да умее да прави определени действия, има защо да ги прави, т.е. нуждае се например от пари, знае как да ги прави, но не ги прави. Обикновено това става когато човек  постигне някакъв резултат, а след това спира да действа и това, което е постигнал малко по малко започва да намалява. В следствие на което той изпада в депресия от незнаенето защо и как и започва да се чуди какво да прави.

И затова реших да ви разкажа в това видео как аз виждам тази ситуация, защото може би преди една година и аз самия се сблъсках с такава ситуация, осъзнах проблема и започнах да работя върху отстраняването му. В много от моите партньори видях същия проблем. Видях че същия проблем имат и хора от други компании, които се обърнаха към мен с въпроси какво и как да направят – ето имам такава и такава ситуация, а нищо не мога да направя, не ми се получава и т.н. 

Изгледайте това видео много внимателно, защото информацията в него действително е важна. Такава информация в българското интернет пространство не успях да открия, а смятам, че тя е нужна за много хора, независимо в коя област на бизнеса или живота се намират.

Към предишната статия по темата:

– Как да излезем от застоя в бизнеса и в живота?

предложение с мен 2

НАСОКИ ЗА ПРАВИЛНА РАБОТА В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

 

 

Днес живеем в ерата на информацията. Никога до сега в историята на човечеството не е било толкова лесно да получиш и да предадеш информация. Социалните мрежи ни дават именно такава възможност. Много хора се опитват да работят професионално в тях, но… в социалните мрежи има определени специфики, закони и порядки. И ако вие не сте запознати с тях, ще бъдете поредния аматьор, който е превърнал личната си стена в билборд за продукти или услуги. А това не води до резултат. От социални мрежи аз вече съм спонсорирал стотици хора. Изгледайте насоките от това видео. А ако ви интересува да научите по-подробно как да работите в ефективно във Facebook например, се свържете с мен, за да ви дам повече информация.

ТАЙНИТЕ КЛЮЧОВЕ ЗА ПРАВИЛНА РАБОТА В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

 

 

СПИРАЛНА ДИНАМИКА - АРХИТЕКТУРА НА ЕФЕКТИВНОТО РАЗВИТИЕ В МЛМ

Здравейте, в това видео ще ви разкажа за една много, много полезна информация, която може да се прилага и в МЛМ. Когато научих за нея, буквално бях потресен заради нейната актуалност и простота. Казва се “Спирална Динамика”.

Естествено в началото не можах кой знае колко да проумея тази теория, но след това започнах да я изучавам: започнах да чета книги, да гледам тренинги, видеа. Започнах да я изучавам подробно, да я прилагам в моя бизнес и така започнах да получавам и определен резултат в мрежовия маркетинг. Тогава оборота в моя бизнес на месец беше около 10-12 хиляди лева. Но в следствие на тази теория аз получих едно ново разбиране за света като цяло и естествено започнах да пречупвам тези си нови знания през моя опит в мрежовия маркетинг. И така започна да се оформя една невероятно полезна картинка.

Тези свои открития искам да споделя и с вас. Затова непременно изгледайте това видео до края. Това действително е нещо, което вие все още никъде не сте виждали в българоезичното пространство, защото обучения за Спиралната динамика на български аз не открих, а на чужди езици тези курсове струват по няколко стотин долара. Тези курсове дават знание как да се прилага Спиралната динамика в бизнеса, в обществото, в някакви други модели, но няма нито един тренинг, който да е посветен на мрежовия маркетинг. Т.е. как да се развива и как да изглежда пътя на развитие в мрежовия маркетинг. 

И в това видео-обучение ще ви покажа и ще ви обясня това, което самият аз разбрах. Но какво въобще е това „Спирална Динамика“ като за начало? Това е доказан модел на човешкото развитие. Този модела е създаден на основа теорията на американския професор по психология и ученник на Абрахам Маслоу Клер Грейвз.

Той открива тази теория. Какво значи открил, а не измислил?  Това е както Нютон – той не измисля закона за общото привличане между телата, а го открива. Този закон си го е имало винаги. И тук ситуацията е същата – този модел на развитие на човешките ценности си го е имало винаги и Клер Грейвз просто го открива, изучава и описва. Работейки с групи студенти, Грейвз изучавал как се формират убежденията на хората и каква информация влияе на тяхното мнение и поведение – собствения опит и знания? мнението на околните? възгледите на различни авторитети? Започнал изследването си заради популярните по това време концепции за “Психически здравото човешко същество” и “Нормална човешка личност”, за които пишели Фройд, Ериксън, Маслоу и др. видни по това време психолози.  Целта му била да извлече смисъл от противоречащите си една на друга различни концепции в областта на науката за поведението на човека и да разбере как те взаимодействат помежду си.

Експертната му оценка, създадена от изследване върху различни хора от гледна точка на понятието “психически здрава личност” показала, че първо: по различни признаци на неговата теория, хората се разделят на две основни категории: едната е Жертва – променям себе си, за да се приспособя към света, а другата е Експресивна или Изразителна – променям света, като го приспособявам към себе си. И второ: Всяка от тези категории имала първоначално две основни нива, а в след време били открити още няколко.

И така с времето теорията за спирална динамика на ценностите придобила завършения си вид от осем нива на ценности, разпределени в двете основни категории. И тези негови трудове са просто уникални. Какво е това Спирална Динамика? Тази теория ефективно и дълбоко разкрива механизма на еволюцията не само на един човек, но и на група от хора, семейство, бизнес организации, култури, нации, държави, човечество. Тя цялостно показва как въобще се движи развитието на ценностите и съответно въобще развитието на мисленето и интелекта като цяло на нации, народи, цивилизация и т.н., а не само на един човек.

И ако говорим накратко за историята на спиралната динамика, самия Клер Грейвз е живял по времето, когато Абрахам Маслоу представя своята теория за човешките потребности, т.е. пирамидата на Маслоу. По това време тази теория още била много новаторска, трудна била за възприемане и веднага била засипана с много критики. Именно затова Грейвс решил да не повтаря неговата грешка. Решил да не представя на научния свят своята теория за „Спиралната Динамика“ в суров вид, без да има солидни доказателства. И затова от 1952 година той започнал да прави много изследвания, започнал да натрупва експериментални и статистически данни в полза на своята теория, без да оповестява публично нищо. Именно затова чак през 1975 година започнали да се появяват хора като Дон Бек и Крис Ковън, които запознавайки се с тази малко известна теория, били просто поразени от нейната правота и полезност и съответно започнали да я внедряват в бизнеса, решили да започнат да пишат книги и така едва през 1996 година или 44 години по-късно, излиза първата книга за спиралната динамика, която за съжаление все още не е преведена на български. И днес по целия свят те имат много и различни последователи – учени, тренери, психолози, хора, които благодарение на тази книга работят с организации, с огромни корпорации, помагайки им да се издигнат на съвършено ново ниво и на развитие, и на обороти, и на организиране на процесите. И всичко това благодарение на „Спиралната Динамика“.

Имайте предвид, че това е една много сложна материя, която се използва дори на нива правителства. И само от един подобен материал не може да се разбере до колко дълбока и всеобхватна е тя като приложение и разбиране за процесите на развитие. Но приемете този материал като посочване на една врата, през която можете сами да влезете и да откриете за себе си какво се крие зад нея. В това видео искам да ви покажа как Спиралната динамика може да ви помогне да разберете по какъв начин да се развивате в мрежовия маркетинг. Ето вижте как изглежда тази спирала…

посочвам надолу 2

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи. 

От тук:

абонамент mesenger

 предложение с мен 2

 
В ГЛАВАТА НИ ИМА ЕДИН МАЙСТОР НА ОТЛАГАНЕТО... 🙂

Замисляли ли сте се каква е разликата между хората, които стриктно изпълняват своите задачи и тези, които вечно отлагат?

Дали не е на физическо ниво? Дали мозъците им не са различни?

Или е на генетична основа?

А дали не е въпрос на възпитание? Или може би на среда? 

От практиката си забелязах, че има два основни типа партньори, що се отнася до съществуващите вече умения и навици. 

 Единият тип партньори идват, обясняваме им в какво се състои нашата работа, включваме ги в тренинг-центъра на нашия екип, дaваме им ръководство и им показваме къде да започнат да учат първите си стъпки. 

Този тип партньори научават прилежно тази кратка теория, изпълняват си упражненията, определят стартовия си тренинг след ден-два, идват подготвени теоретически и спонсора започва да им показва на практика как се работи, докато овладеят новите умения и ги превърнат в навици. И в следствие на всичко това, тяхната действителност започва да се променя.

Вторият тип партньори идват и узнават абсолютно същото – обясняваме, включваме, показваме. След това планираме и раздробяваме и техния план на седмици и дни. Практически те преминават същото първоначално обучение каквото имат и първите. Но от тук нататък при тях нещата започват да се различават драстично. Те започват да отлагат и естествено нищо при тях не се променя.

В следващото леко хумористично видео ще разберете каква е разликата между доказано отлагащите и стриктно вършещите своите задачи хора, какво помага на едните и какво пречи на другите.

И не се смейте! Всичко, което ще научите от видеото е сериозно…:)

посочвам надолу 2 

предложението от мен

4 СТРАТЕГИИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ ПРИ СЪВРЕМЕННИЯ ЧОВЕК

Вие сте чували за успеха, стремите се към успеха, искате успеха. Но задавали ли сте си въпроси като: „А от къде идва тази енергия за успех?“ или „Как, защо и кога се е зародила?“ или „Как се е модифицирала през годините?“

Замисляли ли сте се всъщност какви стратегии използвате вие, за да достигнете успеха? А другите хора около вас? Може би има стратегии, които са често повтаряеми и предвидими?

И ако вие знаехте за тях, нямаше ли да се ориентирате по-добре в собственото си поведение и в поведението на другите?

Отговорите на всички тези въпроси можете да узнаете от това видео:

предложение с мен 2

КОИ СА ТРИТЕ ФАЗИ ПО ПЪТЯ КЪМ УСПЕХА?

Пътят към Успеха никога не е лесен! И всеки, който очаква да промени живота си лесно е обречен на неуспех. На 100%! Въпрос: Повечето хора ли са успешни и с висок стандарт в живота или по-малкото? Това е риторичен въпрос – разбира се, че по-малкото. Защо това е така според мен? Защото по-малко хора преминават през втора фаза и достигат до трета.

А кои са трите фази? Разберете от това видео:

посочвам надолу 2

предложение с мен 3

 
УСПЕХЪТ - СКРИПТОВЕ И АЛГОРИТМИ

Какво е успехът?

Човешкият успех има хиляди дефиниции, и нито една, с която всеки би се съгласил.

„Успехът е способността да се използва всеки шанс.“

„Успехът е стълба, която не може да се изкачи с ръце в джобовете ви.“

„Успехът е сумата от малки постижения, повтарящи се ден след ден“

И все пак всяка дефиниция има една обща точка. В сърцето на всеки успех се крие, макар и малко, преодоляване на себе си. Успехът е различен от късмета. Късметът може да дойде изведнъж. Достатъчно е да получите като подарък печеливш билет от лотарията. А успехът – той е награда за усилията. Но каква награда и в коя област? Това всеки човек решава сам за себе си. При това на всеки етап от живота – по различен начин. Кои са показателите за Успех? Как се дефинира той? Научете…

посочвам надолу 2предложение с мен 2

ЛИЧНАТА ЕФЕКТивност - КЛЮЧА КЪМ УСПЕХА!

Знаете ли, че вашият бизнес има „ускорители“, с помощта на които можете да го ускорите в пъти – 3, 5, 15 пъти по-бърз….?

В който и да е бизнес, винаги има жизнено важни показатели. За да вървим уверено и да не се отклоняваме от пътя, е необходимо да контролираме всички приоритетни пунктове, по които се развиваме – именно това са ключовите показатели за нашата ефективност.

Когато дойдох от традиционния бизнес, първия ми въпрос беше: «Кои са ключовите показатели за ефективност в мрежовия бизнес?». Като бизнесмен, като предприемач на какво ще трябва да се осланям, за да не се отклонявам от пътя с някаква погрешна стратегия, а да вървя по конкретни правилни показатели? В тази статия искам да ви разкажа за тези неща. И ако започнете да ги прилагате във вашия мрежов бизнес, ако започнете да контролирате тези ключови показатели, ако започнете да се осланяте на тях, ако започнете да ги измервате, то аз ви гарантирам, че ще се придвижите много бързо напред и ще започнете да печелите повече.

А такива показатели, както ви казах, има във всеки бизнес. В мрежовия бизнес има три основни. Има и други допълнителни, но аз искам да говорим за универсалните три ключови показателя.

Първият показател – това е оборота, т.е. колко пари генерира вашия бизнес за единица време. Това може да е за месец, половин година, година. 

И когато разговарям с хората по тази тема и задам въпроса:«Кое е най-важното в мрежовия бизнес?», те обикновено отговарят: «списъка с имена?», «броя прозвънявания?», «количеството срещи?» и т.н… Правилно, но всичко това е към допълнителните показатели. По-важен е крайния резултат – оборота. 

Ако говорим за предприемателският подход, трябва да знаем колко пари генерира нашия бизнес за единица време и съответно, колко доход имаме през този период. 

Това е първият показател, който е необходимо да измерваме и според него да поставяме своите цели. Той работи в тясна връзка със следващия показател – броя на новите партньори в екипа. Подчертавам – НОВИТЕ. 

Ясно ни е, че нашият бизнес – това е създаването на екип, това е привличането на нови партньори и създаването на професионален екип. Затова ние сме длъжни да измерваме този количествен показател – т.е. количеството нови партньори, които каним лично както и тези, които идват по препоръка на групата. 

И следващият трети показател, който е необходимо постоянно да контролираме – това е броя хора в екипа, които действат и се обучават на събитията на лидерите и компанията. Забележка – постоянно измервайте този брой.

Ние казваме: оборота – това е конкретно количество – левове, евро или друга валута, в зависимост от държавите, в които развивате този бизнес. Ние казваме: партньорите – те също са количество, т.е конкретна цифра.

Screen Shot 2016 10 22 at 5.23.37 PM

Когато разговарям с хората за ефективността в техния бизнес, им задавам следния въпрос: «Приятелю, ти се занимаваш вече половин година или година с този бизнес. Кажи ми, ако обичаш, колко от твоите хора постоянно са на обучение? С колко хора на месец се увеличава броя на обучаващите се при теб партньори?». Много хора само повдигат рамене. 

Веднага ми става ясно, че тези хора, след месец-два в бизнеса, ще престанат да се развиват. Защото те не контролират нито оборота, нито броя на обучаващите се хора. 

Но всичко, за което говорим работи само ако е в тясна връзка – всичките тези три показателя са много важни, но е необходимо да са заедно. Броя нови партньори и броя на обучаващите се, са право-пропорционални на вашия доход. 

Какво означава право-пропорционално – колкото повече нови партньори имате в бизнеса, колкото повече партньори израстват професионално, (т.е. започват да действат и редовно се обучават, посещавайки събитията на екипа и компанията), толкова повече започва да се увеличава вашия доход. И затова трябва да управлявате = измервате = контролирате. Това е истинският икономически смисъл. 

И когато си говоря с мрежовици, много от тях не разбират, че всичко трябва да се измерва и контролира. Те обикновено започват да разказват някакви истории от рода: «Аз имам голям опит» и други такива. Приятели, всеки бизнес се уповава на Ключовите Показатели за Ефективност! 

KPI (Key Performance Indicators – KPIs) – това са най-важните неща. Ясно е, че от всички тях произтича и най-важния показател за ефективност в бизнеса – дохода. И по-точно, чистата печалба. Но за да получим чистата ни печалба, сме длъжни всичките тези три показателя да ги контролираме постоянно. 

Представете си, че за да сте сигурни че сте здрави и за да продължите да сте в това състояние, периодично ходите на зъболекар, проверявате кръвната си картина, измервате кръвното си налягане, ходите на очен лекар. Т.е отивате при специалисти, които да замерят вашите показатели и така правите профилактика за вашето здраве. 

Това е абсолютно същото, за което говорихме до сега. Да контролираме по същия начин и тези показатели – това вече е здрав икономически смисъл. Оборот – поставяте цели: колко броя нови партньори и колко нови хора започват да се обучават. Това е все едно постоянно се занимавате с профилактика. В бизнеса можете да влияете и да контролирате всичко, което можете да измерите. И ако можете всичко това и да контролирате, значи можете да подобрявате показателите и в резултат да създавате по-голям доход. 

Това е принципът на всеки бизнес. Това е и предприемателският подход. И той на практика работи много мощно. Всеки, който използва предприемателския подход, израства. Доказано от практиката. Проверено лично от мен. 

И когато дойдат новите партньори виждат, че пред тях действително стои предприемач, който знае точно как да преуспее, че има ключови показатели, които измерва, който поставя цели според тези показатели и това е постоянното му поведение. Той просто е започнал да дублицира и да увеличава своя доход, своя бизнес. 

Във вашият екип, във вашата компания навярно има някакви специфични показатели. Изведете ги и се ориентирайте именно като предприемач, който действително развива систематичен ефективен бизнес.  

Натиснете върху картинката

ускорение 2

Успех приятели мои 🙂

предложение с мен 2

МОЕТО ВЪЛШЕБНО УТРО - ТАЙНА, КОЯТО ГАРАНТИРАНО ЩЕ ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ

Всеки човек има създадени определени ритуали които изпълнява всеки ден. Народните традиции в различни области на живота сами по себе си са ритуали, предавани от векове или хилядолетия. Обръщаме се към неведоми сили или природа, към себе си или към Бог. И всичкото това го правим, за да постигнем някъде в нещо успех – в здраве, в бизнес, в работата, в живота…

В това видео ще ви запозная с моя сутрешен ритуал от 6 упражнения по 5 минути, който гарантирано ще промени живота ви. Изпълнявайки „Моето вълшебно утро“ само за 30 минути в началото на деня, вие ще започнете да получавате благополучие във всички области на живота и ще постигнете баланс и хармония дълготрайно. Уверете се сами 🙂

Към статията от 2021-ва година >> https://www.hristiangrigorov.com/index.php/259-2021-11-29-10-45-08

Харесайте и споделете статията ако ви е допаднала 🙂

предложение с мен 2

МОЯТ ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ КАТО МОЙ БИЗНЕС ПРОЕКТ

Чували сте за хора, които ръководят собствен бизнес или пък познавате такива хора? Може би вие сте точно такъв предприемач? Всеки бизнес има свои KPI – ключови показатели, които собственика следи за да контролира процеса. Но много често хората заети с предприемачество са много успешни в своя бизнес, умеят да го управляват добре, но живота им не е балансиран и те не са щастливи. Представете си с тези вече изградени предприемачески умения или с умения които можете да изградите, да започнете да контролирате живота си по същия начин, както и бизнеса си… Достатъчно е само да знаете кои са ключовите показатели и в живота … и да приложите предприемаческите си умения и качества.

Това видео ще ви покаже как можете да превърнете живота си в бизнес проект, да го балансирате и да постигнете благоденствие. 

Харесайте и споделете статията ако ви е допаднала 🙂

предложение с мен 2

ИСТОРИЯ НА УСПЕХА ИЛИ КОИ СА ТРИТЕ ПРИЗНАКА НА ПОТЕНЦИАЛНО УСПЕШНИТЕ ХОРА?

Замисляли ли сте се от къде бележи началото си желанието ни за Успех? Как се е породило? Или може би се е видоизменило от нещо друго….? А как да разберем дали сме потенциално успешни хора?

Има различни признаци, по които можете да познаете потенциално успешните хора. Разбира се, че амбициозността, упоритостта, трудолюбието, търпението и постоянството са част от характера на успелите, но има и още няколко действия (ДЕЙСТВИЯ!!!), по които те се различават от всички останали.

Кои са те? Научете от това видео:

предложение с мен 2

ЕНЕРГИЯТА ОТ ВЪТРЕ

За да имаме енергия на планетата, са ни нужни ресурси. И когато ги намерим е необходимо да ги използваме рационално, за да ни стигнат за по-дълго време. През цялото време търсим нови източници. Това се отнася за енергията на планетата, отнася се и за самите нас. Ние имаме вътрешна енергия, използваме я рационално и през цялото време търсим нови източници.

Къде можем да ги открием?

Как можем да ги използваме рационално?

Какво би означавало да не разпиляваме енергията си в много посоки, а да я фокусираме в едно направление?

Вижте от следващото видео:

 

предложение с мен 2

 
ГОСТ ПО ТВ ЕВРОПА В ПРЕДАВАНЕТО BUSINESS DAILY за ПРОФЕСИЯТА "МЛМ ПРЕДПРИЕМАЧ"

Предприемач в Мрежовия маркетинг – една професия от Бъдещето! Защо това е така? Има много професии, които вече са със затихващи функции поради навлизането на технологиите, които изместват човека. Най-голямото предизвикателство за света днес не е как да изкарваме пари, а какво ще правят всичките тези хора които остават без работа, защото някаква машина ги е изместила. И много хора си мислят: „Трябва да има и по-добър начин“.

Мрежовият маркетинг не е перфектен… той просто е по-добрия начин.

Изгледайте интервюто ми в предаването Business Daily по ТВ Европа и разберете моята гледна точка по темата:

 

 

Към ЧАСТ II:

ЧАСТ II – ТЪНКОСТИТЕ НА УСПЕШНИЯ МЛМ БИЗНЕС. BUSINESS DAILY С ГОСТ ХРИСТИАН ГРИГОРОВ

посочвам надолу 2

предложението от мен

 
ЧАСТ II - ТЪНКОСТИТЕ НА УСПЕШНИЯ МЛМ БИЗНЕС. BUSINESS DAILY С ГОСТ ХРИСТИАН ГРИГОРОВ

Чувствате ли се спокойни? Чувствате ли се удовлетворени? А чувствате ли, че трябва да има и по-добър начин да живеете и да изкарвате парите си? Добрите новини са, че наистина има по-добър начин, но той е различен от това на което сте били учени в училище. Този начин ще ви позволи за няколко години да промените живота си и да го подобрите. Но първо: нужно е да се образовате по тази тема и второ: ще трябва да откриете някой, който е готов да ви научи. Вижте моите възгледи по темата:

 

 

Към ЧАСТ I: 

ГОСТ ПО ТВ ЕВРОПА В ПРЕДАВАНЕТО BUSINESS DAILY за ПРОФЕСИЯТА „МЛМ ПРЕДПРИЕМАЧ“

посочвам надолу 2 предложение с мен 2

Безплатни видео тренинги

Абонирайте се, за да получавате безплатно моите видео тренинги за развитие на МЛМ бизнес!

0 +
Присъединени
2 М+
Генериран оборот
0 +
Години опит
0 %
Удовлетвореност