Моята история на Успеха

МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Моето предложение към вас е:

Как да имате ВРЕМЕ и ПАРИ ЕДНОВРЕМЕННО, независимо от икономически и здравни кризи?

Препоръка: За по-добра видимост разгледайте статията на лаптоп или компютър.
Чувствате ли се спокойни? Чувствате ли се удовлетворени? А чувствате ли, че трябва да има и по-добър начин да живеете и да изкарвате парите си?
Добрaта новина е, че наистина има по-добър начин, но той е различен от това, на което сте били учени в училище. 

стани млм предприемач 2

Знам, че „това го знаете“. Знам, че сте чували много по темата Мрежов маркетинг. Но вярвайте ми, ако знаехте какво представлява тази професия, вече щяхте от този бизнес да сте заработили 1 000 000 лева. Kато мен 🙂
За да започнете ви трябват 2-3 часа на ден. Но това отделено време ще ви позволи след няколко месеца (или година) да имате достатъчно висок доход, за да решите дали да продължите старата си дейнсот или да се отдадете на тази професия и да станете професионалист именно в нея. Дайте си шанс и научете за тази Индустрия от Професионалист.
Казвам се Христиан Григоров, от 13 години съм Предприемач в МЛМ и съм в ТОП100 на международната Компания, с която работя. С Диана изградихме организация от над 10 000 партньора в повече от 15 страни, с която днес създаваме 3 000 000 лева годишен оборот. Годишният ни доход за 2022 е 300 000 лева, а през 2021 беше 200 000 лева. Или за двете последни най-критични за целия свят години ние с Диана създадохме 5 000 000 лева оборот и заработихме 500 000 или това е ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА в нашата банкова сметка!

Изгледайте едно мое интервю в ТВ Европа по темата „Успехът на МЛМ по време на криза“

Запознайте се с една част от мениджърският състав на екип LEVERAG21. Голяма част от мениджърите ни са в Германия, Франция, Италия, Гърция. 

Знам и още нещо – ВИЕ НЯМАТЕ ВРЕМЕ..

Нормално е за всеки ЦелеУстремен човек да преследва благосъстоянието си, но това става за сметка на Времето. А то е най-ценното ни притежание.

Или имате ВРЕМЕ и нямате достатъчно ПАРИ, или НЯМАТЕ ВРЕМЕ и ИМАТЕ достатъчно ПАРИ и предостатъчно СТРЕС.

Знам го от личен опит, защото и аз бях като вас. Предлагам ви начин да ИМАТЕ и ДВЕТЕ ЕДНОВРЕМЕННО, просто си дайте шанс да откриете ЛОГИКАТА на този бизнес. Така, както направих и аз.

КАК ЗАПОЧНАХМЕ ОТ НУЛАТА И СТИГНАХМЕ ДО МИЛИОН?

 

Запознайте се с програма FAST TRACK – Единствената програма в МЛМ с ГАРАНТИРАН доход!

FAST TRACK е вашият стимул и подкрепа още в самото начало по пътя ви към върха. Вече над 50 млн евро са изплатени на сътрудници във фасттрак, а това са повече от 22 хиляди подкрепени кариери, Tази програма пожъна огромен успех във всичките 29 страни, в които оперира компания LR.

Много партньори в нашия Екип влезнаха във FAST TRACK, получиха Поло и Мерцедес и повишиха качеството на Живота си. Само на хората от снимката всеки месец общо се изплащат 35 000 лева! Автомобилите им са отделна награда за положения труд. Добра адекватност между положени усилия и възнаграждение, нали? При вас така ли е…?

фасттрак хора

Това е част от автопарка на Екипa ни:

Например това младо семейство, което за 4 месеца достигна доход от 2000 лв/м + Мерцедес:

Или тези млади хора, които достигнаха доход от 2500 лв/м + Mercedes:

Или тази самотна майка с дете в Германия, която благодарение на бизнес партньорството си с нашия Екип се прибира в България

Или тази бивша шивачка, която за 4 месеца си заработи своя автомобил VW POLO:

Или тази пенсионерка, която на 75 години вече е с доход 2500 лв/м + Mercedes:

Връчиха 19 LR Mercedes на българи в България! Така притежателите на тези луксозни автомобила станаха над 100!!!

Всъщност какво научихме, кои закони спазихме и кои са принципите, които ни позволиха да станем Финансово Свободни хора, можете да разберете от това видео:

КОЙ СМЕ НИЕ С ДИАНА – ЗАЩО СТАРТИРАХМЕ, ОТ КЪДЕ ТРЪГНАХМЕ, ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ И НА КЪДЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ?

Или… какво се случи с Живота ни, благоДарение на Решение, което взехме преди години – Решението да започнем да изграждаме мрежа. 
ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ – НИЕ ЗНАЕМ КАК ДА ВИ ЗАВЕДЕМ ДО ВЪРХА
Зная, че в момента ви е много трудно и моята задача е да ви помогна да подобрите качеството на Живота си. Знам как да го направя, защото самият аз започнах от нулата след поредния си фалит в живота.

Като предприемачи в МЛМ вече заработихме над 1 000 000 лева!

Връчиха ни за 2020 и 2021 заслужени Годишни бонуси:

41 776,15 лева е Годишния ни бонус за 2021

33 392,96 лева е Годишния ни бонус за 2020

 

В международно кариерно списание

№43 в ТОП50 В МЕЖДУНАРОДНА КЛАСАЦИЯ

Такъв може да бъде и вашият Живот:

Другите за нас: Патрик Кьониг – Президент 1 звезда – №4 в ТОП 100:

МЛМ – ТОВА Е ЕДНА НЕВИДИМА ИНДУСТРИЯ

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ!

Материалите в тази статия могат да променят кардинално вашия Живот. Отделете ВРЕМЕ за да ги изучите и да се запознаете с професия, за която най-вероятно никога никъде не сте чували. Тя не се изучава в училище, родителите ви не знаят за нея,  в новините и масовите медии не присъства.
Тази професия се практикува в една скрита от вас невидима Индустрия, която:

– съществува от 100 години

– днес генерира 200 млрд. долара годишно

– практикува се от 100 млн човека по света

– е създала 40% от милионерите в САЩ

не изисква CV, образование, специални умения или талант

А защо е скрита и невидима ли? Защото тази Индустрия ви дава възможност да станете Финансово свободни хора!

Зная, че имате мнение по въпроса. Но щом не я практикувате означава, че мнението ви е сформирано само на база косвени сведения, а не на професионална информация, каквато ще получите от тази статия.

И така, нека ви потопя в дебрите на един нов свят, от който станах част преди години и за чиито тайни имам възможността да ви разкажа от първо лице.
Да започваме:

КАК ДА СЕ АДАПТИРАМЕ КЪМ НОВОТО ВРЕМЕ?

НОВАТА Икономика

Светът вече не е такъв, какъвто го познаваме и за хората, които не осъзнават този факт, предстоят най-лошите времена в живота им. Тези обаче, които го проумяват и разбират ще живеят в най-добрите.

В момента живеем във времената на най-голямата промяна в човешката история. През изминалия век компаниите плащаха на хората на час, на седмица или на месец, но това вече се променя в глобален мащаб. Светът преминава към икономика на постиженията. Какво означава това? В бъдеще на вас ще ви се плаща според свършената работа, а не според времето, което сте били на работа.

Най-добрият начин, с който се запознах в годините, не просто да оцелееш, а да преуспееш в Новата икономика, е Мрежовият маркетинг. В него има ценни и важни продукти и услуги от новия свят, които е необходимо някой да ги промотира пред хората, нуждаещи се от тях. Клиентите все още имат нужда някой да ги информира и образова и това винаги ще бъде така.

Успехът в бизнеса по време на криза – ТВ ЕВРОПА

А СЕГА КОНКРЕТНО: КАКВО ВИ ДАВА КАРИЕРАТА?

Изгледайте един наш Семинар за представяне на бизнеса

ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА LR

А това е филм, който няма да гледате по телевизията или кината

Той ще ви отговори на 3 важни въпроса:

1). Какво всъщност се случва със света днес?

2). Добре ли е в днешно време да си предприемач или е по-безопасно да работиш за друг?

3). Ако човек реши да започне бизнес, как да го направи без да поема големи рискове?

ВЪЗХОДЪТ НА ПРЕДПРИЕМАЧА

Изгледайте следващият  тренинг. Той е за всеки, който е Решил да стане първокласен Шампион, първокласен Професионалист и да подобри качеството на Животе си. Изгледайте този тренинг и го споделете с хора, на които смятате, че ще помогне. Той дава точна представа какво и как всеки може да постигне като предприемач в МЛМ

Информация за професията предприемач в МЛМ не достига до хората по традиционните и масови средства. Тя достига винаги случайно под формата на изгледан клип, прочетена книга, разговор с познат или непознат. И поради липса на професионална информация по темата много хора не виждат логиката и възможностите на този бизнес и пилеят време и способности в най-различни безперспективни проекти, търсейки начин да постигнат своята Финансова Свобода. Така правех и аз. Докато не научих за професията Предприемач в Мрежовия маркетинг. Искам да ви предупредя:

ДРУГИТЕ ЗА МЕН:

СТАВАЙКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ В ТАЗИ ИНДУСТРИЯ ВИЕ ЩЕ ОТКРИЕТЕ НАЧИН, ПО КОЙТО ОТДЕЛЯЙКИ ПЪРВОНАЧАЛНО 1-2 ЧАСА НА ДЕН, А СЛЕД ТОВА РАБОТЕЙКИ УСЪРДНО 3-5 ГОДИНИ, ВИЕ ЩЕ МОЖЕТЕ СЪС СИГУРНОСТ ДА ПОСТИГНЕТЕ СВОЯТА ФИНАНСОВА СВОБОДА

Защо ви го казвам? Защото самият аз започнах от нулата по време, когато бях разорен и отчаян и въоръжен само с безумното желание аз и семейството ми да живеем по-добре, съчетано с възможността наречена Предприемач в Мрежовия маркетинг изградих Живота на Мечтите си. Това означава, че можете и вие.

Но какво е Финансова Свобода според мен и как е възможно (и невъзможно) да се постигне ще научите от това видео:

Финансова Свобода за 5 години?

От това видео ще научете защо стартирах този бизнес, както и какво представлява той:

От следващото видео ще научите за продуктите за здраве на компанията, за тeхните ползи и приложение. Ще научите и как да бъдете здрави и да живеете по-дълго с „Четирите стълба на здравето“ според превантивната немска медицина – принципи и нагледни опити или

1). Как Алое Вера гел влияе благотворно върху нашия организъм – теория + нагледни опити;

2). Защо е важно да поддържаме неутрално pH в организма си – теория + нагледни опити;

3). Какво е значението на чревната ни флора;

4). Как се поддържа добра Имунна система.

ДЕН НА ЗДРАВЕТО С ПРОДУКТИТЕ НА LR

Вижте огромният асортимент от продукти за здраве, красота, самочувствие, антиейдж, аромати на компанията:

ПРОДУКТИТЕ НА КОМПАНИЯ LR

Но за да ви бъда полезен е необходимо:

1). Вие да сте недоволни от настоящото положение на нещата и да търсите ПРОМЯНА

2). Имате ВИЗИЯ за пълноценен живот

3). Да ТЪРСИТЕ НАЧИН, по който да постигнете всичко това и

4). Да сте ГОТОВИ на много ДЕЙСТВИЯ СЕГА!

Само така моето предложение ще ви помогне да постигнете ПРОМЯНАТА, от която се нуждаете. Ако и вие искате да живеете пълноценен живот и сте готови да работите здраво за това, както работих и аз, продължете надолу.

Ако търсите само възможност да изкарвате някакви пари, МЛМ не е вашият бизнес. Пари можете да изкарате по хиляди начини. Мрежовият маркетинг е за тези, които искат да постигнат своята ФИНАНСОВА СВОБОДА и са готови през следващите 3-5 години да работят здраво за нея!

Каква е “уловката” в Мрежовия маркетинг?

Всичко това звучи прекрасно и наистина е така, но има и “уловка”, която повечето хора няма да ви споменат. Ето я и нея:

Вие трябва да приемете временната загуба на социално одобрение от невежите хора.

Това означава, че за известно време хората, които все още живеят и се опитват да функционират по старата система, няма да ви разбират и да ви подкрепят. Те ще мислят, че сте луди да се занимавате с Мрежов маркетинг. Всъщност думата “приемане” не е съвсем точна и вие трябва да направите нещо повече от това просто да приемете този факт.

ТИ трябва да желаеш това временно съпротивление и неразбиране от невежите хора, защото ТИ виждаш бъдещето преди то да е видимо за всички останали. ТИ си изключително умен, защото ТИ си човек, който предприема действия, за да живее по-добър живот!

МЛМ е бизнес за тези, които  искат да имат

ВРЕМЕ + ПАРИ + ЗДРАВЕ

ЕДНОВРЕМЕННО!

Разберете какво мисля по темата от тези няколко мои интервюта

Какво научи днес, което не знаеше вчера?

Как стигнах от Златица до остров Курамати на Малдиви?

Как постигнах Финансовата си свобода за няколко години?

Как създадохте бизнес от нулата до милиони?

 Един от дните за Признание

Няколко мои съвета: Готови ли сте за ПроМяната?

Как стартирахте бизнес от нулата? 

Няколко факта за МЛМ бизнеса, които не знаете

И така… искате да научите повече за професионалната страна на моето предложение?

Попълнете заявка за партньорство с мен и аз ще се свържа с вас за да отговоря на всички ваши въпроси. Ако ви допадне това, което ще видите от информацията след вашата заявка за партньорство с мен, ще се радвам да ви помогна и вие да подобрите качеството на живота си.

Ако ли пък не – то вие ще имате един жокер, който ще можете да използвате един ден или да помогнете на някой свой приятел в нужда. 

Успех в Решенията днес – те определят качеството на Живота ни утре!

 

0 +
Присъединени
2 М+
Генериран оборот
0 +
Години опит
0 %
Удовлетвореност