Блог

МЛМ – СВОБОДАТА ДА ЖИВЕЕШ ПЪЛНОЦЕННО

МЛМ – СВОБОДАТА ДА ЖИВЕЕШ ПЪЛНОЦЕННО

Споделете

Свободата – тази най-важна и в същото време най-амортизирана дума. Всъщност днес живеем във време, в което човек най-лесно може да бъде свободен. Но и време, в което най-лесно може да се лиши от нея. Кредити, работа за някой друг, злободневни проблеми, зацикляне… Зоната на комфорт винаги привлича с удобството си, но само излизането от нея променя действителността на всеки един от нас.

Нейната гравитация се преодолява само по два начина:

а). Когато сте „притиснати до стената“ – уволнение, фалит, здравословен проблем и т.н.

б). Когато съзнателно вземем решение за промяна

Промяната е единственият начин Резултатът в уравнението да се промени. Но за да има Промяна е нужно Решение. А за да има Решение е необходимо да се излезе от състоянието, наречено хомеостаза.

Дефиниция за хомеостаза според Уикипедия:

Хомеостаза е свойство на една отворена система, особено на живите организми, да регулира вътрешната си среда така, че да поддържа стабилно, постоянно състояние, чрез многобройни корекции на динамичното равновесие, управлявани от взаимносвързани регулаторни механизми“.

Т.е. за да се излезе от хомеостазата на комфорта е необходимо силата на Желанието за по-качествен Живот да е по-голяма от силата на Страха от Промяната, от Неизвестното.

Предприемачеството е единственият път към по-добрият живот, но именно поради споменатите причини хората, които са поели по този път са минимални проценти спрямо останалите. Риск, Страх, Неизвестно…

Данните показват, че колкото повече са предприемачите в една държава, толкова по-добър е стандарта в нея.

Днес съществува професията Предприемач в Мрежовия маркетинг – професия, в която без Риск всеки може да започне като предприемач. Все още неизвестна за много хора всъщност това е професия от бъдещето така, както пилот на самолет е била професия от бъдещето преди братя Райд да полетят. В Америка предприемачи са около 20% от населението, а 40% от милионерите в тази страна на капитала са забогатели благодарение на тази професия.

По данни на световните специализираните асоциации като например

https://wfdsa.org или

https://www.directsellingnews.com/dsn-announces-the-2018-global-100/

от тази Индустрия всяка седмица се „раждат“ 4 нови милионера по света!

Днес България е вече част от тази огромна Индустрия, която съществува повече от 100 години, която създава повече от 200 млрд долара оборот годишно, в която вече участват повече от 100 млн души от най-различни държави и континенти.

Днес все повече българи започват да практикуват тази професия от бъдещето и изграждат успешен международен бизнес.

Научете от „първа ръка“ какви предимства дава професията Предприемач в Мрежовия маркетинг и защо ако практикувате тази професия имате най-голям шанс да Живеете ПълноЦенно:

 

 

предложение с мен 2


Споделете