Блог

„МЛМ – ПО-ДОБРИЯ НАЧИН“ – СТЕФАНИЯ ЛОГАТО И ДАНИЕЛ ФАЙЪР

„МЛМ – ПО-ДОБРИЯ НАЧИН“ – СТЕФАНИЯ ЛОГАТО И ДАНИЕЛ ФАЙЪР

Споделете

МЛМ е индустрия, в която обикновени хора постигат необикновени резултати. Аз познавам заварчик с осми клас образование, който 11 месеца след като стартира своя бизнес в Мрежовия маркетинг започва да получава 25 000 евро месечно, а след още няколко години започва да печели над един милон на година?! Познавам и оператор на струг, който няколко години след старта си в МЛМ достига позицията Президент в своята компания с фантастичен доход, като вдъхновява стотици хиляди на които показва, че всичко е възможно ако си упорит и амбициозен.

Това е единствената Индустрия, в която за да успееш е необходимо да помогнеш на много други хора да успеят. Именно затова някои я наричат Индустрията за хора, които обичат да помагат на други хора. Аз лично съм такъв и затова практикувам професията предприемач в Мрежовия маркетинг. Затова създадох този блог – защото искам да помогна и на вас. Защото МЛМ не е перфектен, но е по-добрия начин човек да успее и да се самореализира!

Вижте една история на успеха на едно съвсем обикновено семейство, преминало през трудности, каквито повечето хора имаме, но благодарение на МЛМ създали своя мечтан живот. Можете и вие!

 

 

предложение с мен 3


Споделете