Блог

МЛМ Е … ОБИКНОВЕН ОГРОМЕН БИЗНЕС – ПРОСТО СИ ДАЙТЕ 1 ГОДИНА ВРЕМЕ ДА ГО НАУЧИТЕ

МЛМ Е … ОБИКНОВЕН ОГРОМЕН БИЗНЕС – ПРОСТО СИ ДАЙТЕ 1 ГОДИНА ВРЕМЕ ДА ГО НАУЧИТЕ

Споделете

Днес сме свидетели на невероятно развитие в технологиите, в комуникациите, в химията и така мога да изброявам дълго. Така се развива и МЛМ! Много отдавна той не се прави с къгчета по тетрадки или с прелистване и обясняване по страници.

Разбира се това винаги остава като вариант за екстремни случаи в гората или на крак в чакалнята за самолета, но съвременните метод и технологии за създаване на мрежов бизнес достигнаха висоти, на които дори и Дон Фейла би завидял.

Благодарение на новите комуникации майка на три деца (най-малкото от които е на два месеца, за което само майките могат да ме разберат…:)), без никакъв предишен опит в МЛМ само 4 години след старта си създаде на своята компания месечен оборот от 15.000.000 лева?! 

дванадесет милиона

Това до преди само няколко години беше немислимо. Именно затова днес МЛМ се практикува като съвсем обикновен (но огромен) бизнес дори от хора, които в живота си вече са създали бизнес за милиони.

Разликата в понятията „традиционен“ и „нетрадиционен“ вече се стопи и процеса на създаване на активи започна да се уеднаквява с процесите на най-печелившите корпоративни бизнеси. И който все още не е разбрал, че през 18-24 месеца трябва да усвоява нова осъвременена информация, изостава според първи закон на Мур и се превръща в динозавър. А сами знаете каква е била съдбата на тези неприспособили се към новите условия животни…

предложение с мен 2

Споделете