Блог

КОРОНАВИРУС? COVID-19, ОБИКНОВЕН ГРИП? ДИАБЕТ, ПОДАГРА, ИНФАРКТ, ИНСУЛТ, РАК……. ПАНИКА?

КОРОНАВИРУС? COVID-19, ОБИКНОВЕН ГРИП? ДИАБЕТ, ПОДАГРА, ИНФАРКТ, ИНСУЛТ, РАК……. ПАНИКА?

Споделете

Коронавирус? Обикновен грип? Диабет, Подагра, Инфаркт, Инсулт, Рак……. Паника?

По-голяма част от хората взимат Решение за Промяна когато вече „гърба им е опрян в стената“. И няма значение дали говорим за финанси, здраве или дори за спортуване или отслабване. Това са повечето хора. Те чакат докато дойде Проблема и тогава започват да търсят Решение, обикновено обзети от Паника!

По-малкото знаят, че за да бъдат здрави е необходимо всеки ден да набавят 90 вещества в организма си, да го почистват, да поддържат неутрално своето pH, да засилват постоянно Имунната си ситема и това са хората, които докато са здрави, правят така, че да станат още по-Здрави.

Днес сме в ситуация, в която „повечето“ хора имат шанс да започнат да мислят като „по-малкото“ и да започнат мигновено да започнат грижи за себе си и за децата си, а не да чакат Проблема.

Защото ЗА ДА СМЕ ЗДРАВИ – ТОВА Е НАША РАБОТА! А КОГАТО НЕ СИ СВЪРШИМ НАШАТА РАБОТА, ОТИВАМЕ ПРИ ЛЕКАРЯ, ТОЙ ДА СИ СВЪРШИ НЕГОВАТА РАБОТА.

Ето го и Шанса, даден ни от Германски учени. Изгледайте 4-ТЕ СТЪЛБА НА ЗДРАВЕТО (за които разказваме вече 10 години) и ще научите как да си вършите ВАШАТА РАБОТА.

Споделете статията с повече хора

 

 

 

 

Споделете тази статия с възможно най-много хора и им дайте шанс да останат живи и здрави!

Предай доброто по-нататък и бъдете БлагоСловени!

посочвам надолу 2

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи.

От тук:

абонамент mesenger

предложение с мен 3


Споделете