Блог

„КАК СТАНАХТЕ 38-ми (вече 28-ми) в ТОП 100 НА ВАШАТА КОМПАНИЯ?“

„КАК СТАНАХТЕ 38-ми (вече 28-ми) в ТОП 100 НА ВАШАТА КОМПАНИЯ?“

Споделете

Днес е много важно (поне за мен) да си отговорите на следния въпрос: „Това което правя днес, след 5 години ще ми даде ли повече здраве, повече време и повече пари?“ И ако отговора само на един от тези въпроси е „Не“, значи не правите правилното нещо. Свобода е най-общото понятие на това, което имам предвид – време, здраве и пари едновременно. Преди няколко години осъзнах това и от тогава разказвам, разказвам, разказвам…. И разбрах, че ме чуват само хора, за които най-висша ценност в тяхната ценностна система също е Свободата.

Свободата винаги се постига трудно. И именно затова по-малкото хора я постигат. За останалите…. чрез изразите „в България няма как да стане“, „не ми се занимава“, „дали ще се справя“, „то ако беше толкова лесно, всеки щеше да я постига“ и т.н. изразяват само своите вярвания, които им дават точно това, което имат и което заслужават.

Именно Мрежовия маркетинг (истинския, а не паразитните му имитации) дава възможност обикновени хора, без значение от възраст, образование, религия да постигнат своята Свобода, помагайки на много други хора да постигна същото – абсолютно алтруистично.

Това е не само моят път, а и пътя на хиляди други мои единоМишленици, с които заЕдно вървим по него с удоволствие и радост. Всеки един от нас получава своите доходи, признание и качество на живот, които заслужава, докато помага на другите.

Успехът ни се измерва по броя на хората, на които сме помогнали да променят живота си към по-добро. И вървейки по този път достигнахме с Диана 38-мо място в света.

38 мо място

 

А през месец Април (най-трудния месец за бизнеса не само в България) се изкачихме до 28-мо място сред най-добрите в света:

28 мо място

 

Как? Ще ви разкажа в това видео:

 

 

посочвам надолу 2предложение с мен 3


Споделете