Блог

КАК СЕ СЪЗДАВА БОГАТСТВО ПРЕЗ ПОКОЛЕНИЯТА?

КАК СЕ СЪЗДАВА БОГАТСТВО ПРЕЗ ПОКОЛЕНИЯТА?

Споделете

В трудни времена като днешните да откриеш начин, чрез който да успееш да повишаваш качеството си на живот постоянно и стабилно е доста трудно. Именно такива времена обаче отсяват перспективните и работещи през поколенията дългосрочни проекти от останалите. Представете си да изграждате собствен бизнес, който ежегодишно да удвоява дохода ви през останлите ви години независимо от икономическите кризи, а след това да го оставите на децата си, които след това да го оставят на децата си и т.н. Странно нали? Но историята показва, че такива примери за многократно предаване на бизнес през поколенията има безброй много. Има много примери за хора с визионерско мислене и пионерски дух в миналото, които са започвали бизнес проекти, а днес пра-пра-пра…. внуците им ги доразвиват. Има цели династии, които поколения наред живеят пълноценен живот, благодарение на предприемчивостта и далновидността на предците си. В България времето на социализма прекъсна такива онаследявания, а след като дойде демокрацията много малко от тях се възстановиха. Но и много се създадоха…

Днес живеем в трудни времена, но именно тези времена дават невероятни възможности. Светът вече е едно глобално село и ние можем да се свържем с всеки и да бъдем на всякъде. Глобалната информация е на един клик разстояние от нас. А добре подбраната информация, приложена в действие може да постави началото на династичен бизнес. С подходящи амбиции и постоянство днес всеки може да изгради бизнес, който да остави на поколенията. Но вместо да търсим, опитваме и грешим, по-добрия вариант за нас е да открием хора, които вече са открили, опитвали, грешили и вече достигнали там, където ние искаме да бъдем. Можем да видим резултатът им дали е този, който би вдъхновил и нас и да ги убедим да ни научат. Важно е само да имаш високи амбиции и постоянство и да не се примиряваш с наличното.

Високите амбиции те карат да търсиш начин как да вървиш към успеха си, а постоянството ти дава време да достигнеш до него. Тези качества ти помагат да не се спираш пред трудностите и да си визуализираш бъдещето такова, каквото искаш да бъде. Повечето хора са заети с това как да изкарват пари, а не как да изградят качествен и пълноценен живот. Това не трябва да ви учудва – хората сме се разпределили на „по-малкото“ и на „повечето“. По-малкото спортисти стават шампиони, по-малкото деца стават отличници, по-малкото хора стават богати. Защо е така? Въпрос на Амбиции и Постоянство!

Натиснете върху картинката:

 

 

 

 

развитие 11.20

 

успешен екиппосочвам надолу 2

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи.

От тук:

абонамент mesenger

предложение с мен 2


Споделете