Блог

КАК СБЪДНАХ СВОЯТА ДЕТСКА МЕЧТА ДА ОБИКАЛЯМ СВЕТА? ЩЕ ПОМОГНА И НА ТЕБ!

КАК СБЪДНАХ СВОЯТА ДЕТСКА МЕЧТА ДА ОБИКАЛЯМ СВЕТА? ЩЕ ПОМОГНА И НА ТЕБ!

Споделете

Една от моите Мечти още от малък винаги е била да обиколя света. Искам да пътувам и да се срещам с различни култури, с различни хора. Искам да разгледам колкото се може повече места от този невероятно разнообразен Природен парк, този прекрасен космически кораб наречен Земя. Знам, че това ще ме промени, ще ме накара да се чувствам жив и ще ме превъна в един по-добър човек. Но за да се случи това са нужни пари, време и въображение. С последното се справям от дете, но останалите две след като пораснах малко по малко разбрах, че по традиционният начин на работа да ги имам и двете едновременно е невъзможно. Ако искам да имам достатъчно пари се оказва, че нямам достатъчно време, защото то е нужно за да ги изработя. Ако пък имам времето – парите започват да не ми достигат.

Така е когато продаваш Време за пари, работейки за някой друг или в собствен малък или среден бизнес. Тази зависимост Време/Пари чрез тези варианти винаги съществува. Ако имам голям бизнес и парите работят за мен например чрез инвестиции в акции, недвижими имоти, наеми и т.н. ще имам и двете. Но… родителите ми бяха обикновени работници, отдали труда си по време на социализма и пари не ми оствиха. Аз не съумях до 43-тата си годишнина да създам собствен капитал.

Единствения вариант за мен беше да открия начин да изградя система за няколко десетки години както много други и след това тя да генерира пари, а аз да имам време и да обикалям света. Готов бях да работя като луд няколко години – 5, 10, 20 или колкото е необходимо, но след това да мога да реализирам мечтата си. И търсейки вариант с малко пари да започна изграждането на система аз попаднах на единствения възможен такъв вариант, а именно Мрежовия маркетинг. Наложи ми се да отделя 10 години здрава работа, но днес вече мечтата ми е реалност – имам Време и Пари ЕДНОВРЕМЕННО и обикалям света.

Насладете се на последния ми луксозен трип:

 

 

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи.

От тук:

абонамент mesenger

посочвам надолу 2

заявка за партньорство


Споделете