Блог

КАК ДА СТАРТИРАМ БИЗНЕС ОТ НУЛАТА С ГОТОВА СИСТЕМА И В ЕКИП?

КАК ДА СТАРТИРАМ БИЗНЕС ОТ НУЛАТА С ГОТОВА СИСТЕМА И В ЕКИП?

Споделете

Как за 12-18 месеца и вие да постигнете доход от 6 000 лв/м, без да ходите в чужбина?

Съдейки по ситуацията в страната, изключително голям брой българи търсят възможности за развитие и за съжаление много от тях – в чужбина. Част от тях търсят и ниша за бизнес. Но почти всички лесно достъпни ниши на нашия пазар вече са запълнени и това не е тайна за никого. Аз обаче имам добри новини – има такава ниша и тя е лесно достъпна – не казвам лесна… Една от заблудите за мрежовия маркетинг е, че а) той е много по-лесен от традиционния бизнес и б) знанията които вече имаме в живота са достатъчни за да станем успешни. Не! Професията мрежовик се изучава точно така както се изучава и всяка друга професия като например лекар, инженер, учител – ходи се на обучение, изисква време, изисква практика, придобиване на нови умения и навици и т.н.  

Аз разполагам с информация за бизнес, който може да се стартира с цената на част от месечния разход, обучението е безплатно, има готова система на работа, персонален наставник и да – работи се много. От както получих тази информация и благодарение на това, че я осмислих и стартирах своя бизнес, моя доход постоянно се увеличава вече години наред. На днешна дата превишава 6 000 лв/м, но искам да уточня: Първо – това е следствие на моя ДЪЛГОГОДИШЕН ТРУД и Второ – до месец Март 2018 година съм получил 111 чека с различни стойности. Общата ми печалба е над 250 000 лева. И това НЕ Е ЕДНОКРАТНА ПЕЧАЛБА от билетче… Първият ми чек беше 7.82 лв…

първи чек 7.822

Днес доходът ми превишава 6 000 лв/м:

чек 67002

и продължава да расте:

чек декември 2017

Вашият Жокер и Машина на времето конкретно в този бизнес се нарича Система на работа „Leverage 21“. Това е Система, създадена от нашия Екип, с помощта на която вие ще можете за няколко години да се превърнете в Професионалист и да станете богат човек. Чрез система Levarage 21 вие ще можете да постигнете доход от 5-6 000 лв/м за 12-18 месеца. Важно е само колко силно искате да се реализирате и до къде искате да стигнете. Лично аз съм „За Финалите“ и приветствам всеки, който идва в бизнеса и мисли като мен!

Естествено хората сме на различни нива в развитието си и едни са предразположени към непознатото (но логичното), а други не. Едни търсят, намират начин да успеят и започват Действия, а други само търсят, може би намират, но действията им ги няма – това е нормално.

Но в природата, (част от която сме и ние) еволюцията решава всичко – нарича се естествен подбор. Тази статия е за хора, взели Решение да не се задоволяват със статуквото, взели Решения да станат финансово Свободни!

Поради изключително големия интерес от една страна и ограничението на стаята от 60 човека от друга, реших да кача запис на семинара от 02.03.18 (Неделя).

Вярвам, че тази информация може да промени и вашия живот, така както преди 8 години промени моя.

Изгледайте видеото и Решете:

предложение с мен 2

Споделете