Блог

КАК ДА ПОДОБРИТЕ КАЧЕСТВОТО СИ НА ЖИВОТ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА?

КАК ДА ПОДОБРИТЕ КАЧЕСТВОТО СИ НА ЖИВОТ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА?

Споделете

Как да подобрите Качеството си на Живот по време на криза? Спешно започнете да работите УМНО!

След кризата през 2008 година отново бях фалирал и средствата ми за преживяване бяха крайно ограничени. Започнах да търся бизнес, който не изисква големи инвестиции, бизнес, в който професионалисти ще ме научат какво да правя, бизнес, който ще ми даде възможност да се развивам и да постигна своята финансова Свобода.

Преди много години взех Решение да създам пълноЦенен Живот за себе си и семейството ми. Не отхвърлях нито една възможност и когато се появи истинската вече бях готов да я разпозная.

Започнах да се обучавам, създадох си постоянен фокус, започнах много да действам, бях постоянен и търпелив и днес само Мениджърския ми екип наброява 100 човека и продължава да се увеличава, а организацията ми превишава 6 000 партньора в 15 държави През 2020 реализирахме 2 000 000 лева годишен оборот, а през 2021 достигнахме 3 млн.

Доходът ми се повишава ПОСТОЯННО и вече е над 250 000 лева на година (плащам си всички данъци), а СВОБОДНОТО МИ ВРЕМЕ за сметка на това се УВЕЛИЧАВА. ЗДРАВЕТО ми, ПРИЯТЕЛСТВАТА ми с Амбициозни и Позитивни хора също!

И колкото повече се разраства бизнеса ми, толкова повече Свобода придобивам.

ИМАМ ВРЕМЕ за семейството си, мога да се отдам на хоби, на творческа дейност или на друг вид обществена дейност за да бъда още по-полезен на хората. И докато правя всичко това, дохода ми ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ УВЕЛИЧАВА.

И не само ще се радвам на СВОБОДНО ВРЕМЕ, ДОХОДИ и ПРИЗНАНИЕ до края на живота, но и ЩЕ ОСТАВЯ ВСИЧКО ТОВА НА МОИТЕ ПОКОЛЕНИЯ.

Да! Моят 7 годишен син ВЕЧЕ ИМА КАТО НАСЛЕДСТВО МОЯ ДОХОД, което съм заявил в договор с Компанията, с която работя. Всичко това изобщо не беше възможно в предишните ми „традиционни“ бизнеси.

Разбирате ли сега защо ви разказвам всичко това? ТИ разбираш ли защо ти го разказвам? За да знаеш, че съществува ГАРАНТИРАН начин, по който да станеш СВОБОДЕН, без значение какво чуваш от новините!

Всъщност… ти изобщо искаш ли да бъдеш Свободен? Готов ли си да работиш и да се бориш с нокти и зъби, неуморно и ежедневно в продължение на няколко години за своята СВОБОДА?

3-5 години БОРБА – 50 години СВОБОДА!

Дали си заслужава? Не знам. Това е ТВОЯТ ОТГОВОР…

Но… пряк път към Свободата НЯМА!

 

Споделете ако ви харесва 🙂

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получите новите ми статии първи.

От тук:

абонамент mesenger

посочвам надолу 2

заявка за партньорство


Споделете