Блог

КАК ДА ПЪТУВАТЕ ПО СВЕТА С МРЕЖОВ МАРКЕТИНГ

КАК ДА ПЪТУВАТЕ ПО СВЕТА С МРЕЖОВ МАРКЕТИНГ

Споделете

Света е едно мнооого голямо място и е пълен с чудеса. И едва ли има човек, на който една от мечтите му да не е да пътешества по света. Разбира се много малко от хората имат план и правят някакви действия в посока реализация не само на тази мечта, а и на многото други с които са израстнали – просто колкото повече порастват, толкова повече забравят за Мечтите си. И съвсем малко наистина пътуват когато и където си изберат. Това е така, защото пътешествията не са свързани само с ПАРИ, а и със СВОБОДНО ВРЕМЕ. И тук се получава следния парадокс – хората които имат пари за да си позволят пътешествия обикновено нямат време. Хората които имат време, обикновено нямат пари. Естествено това е така, защото работейки за някой друг или работейки в свой бизнес, те заменят/продават и в двата случая своето ВРЕМЕ за ПАРИ.

Но аз открих модел, който ви позволява да ПЪТУВАТЕ като при това имате ВРЕМЕ в изобилие, а и не мислите за ПАРИ. И това е Мрежовият маркетинг. Защо съм сигурен? Защото вече 9 години имам опит като Предприемач в Мрежовия маркетинг и… имам ВРЕМЕ, имам ПАРИ и ПЪТУВАМ 🙂

Малко данни за тази Индустрия:

Мрежовият маркетинг съществува над 100 години, като всяка една година има рекорд на оборота. През 2017 превиши 200 млрд. долара!

Всяка година към Мрежовият маркетинг се присъединяват все повече и повече хора, като за 2017 броят им превиши 100 милиона! В България този вакуум през последните 10 години започна да се запълва – т.е. има ниша, която в момента се затваря. И аз съм един от хората, които запълват пазара с информация за тази невероятна индустрия вече 9 години. Целта ми е хората в България да научат, че стига да искат да работят чрез МЛМ имат възможност за 6 месеца да достигнат доход от 1 500 лева/месец + Мерцедес, а след 12-18 месеца дохода им да достигне 4-5 000 лв/м. И това ще бъде само началото, защото дохода им ще продължава да расте, ще го завещаят и на децата си. Разбира се визирам реални компании с история не по-малко от 10 години.

Зная, че „тези сте ги чували“:) И това е така, защото много хора са започвали, „пробвали са се“ за 2-3 месеца без да се обучават и след това разказват на целия свят че тази индустрия „не става“. Представете си, че записвате Медицинска академия за да станете лекар. След 2-3 месеца без дори да ходите на лекции, да учите, да практикувате хващате скалпела и започвате да махате бенките на вашите приятели!?Естествено е те да започнат да пищят и да бягат. Вие се разочаровате от тази професия „лекар“ и я обявявате пред целия свят че тя не работи и нищо не може да се постигне чрез нея. Абсурдна ситуация нали? Естествено че е абсурдна. Но знаете че е такава, защото ВЕЧЕ ЗНАЕТЕ за Професията лекар.

Но тъй като за професията Предприемач в Мрежовия маркетинг не знаете, може би смятате че тя се знае „по рождение“ и знанията които имате са достатъчни за да изградите успешна кариера. Сега вече за мен тази ситуация е абсурдна. Професията Предприемач в Мрежовия маркетинг се изучава също толкова години, колкото и всяка друга позната професия, изискваща висше образование не по малко от 3-5 години. Записвате се в университет, посещавате лекции, които се провеждат онлайн и офлайн, ходите на практика, влизате в сесии, преминавате през изпити и след като преминете вашите 10 000 часа, необходими във всяка професия за да я усвоите и да станете професионалист, ще започнете да печелите Големите пари. Не по-рано!

Така както е във ВСЯКА ДРУГА ПРОФЕСИЯ!

Естествено важно е да откриете не само подходящата Компания, а и Екип в който има изградена система на обучение. Не всеки Екип е успял да изгради добра и модерна система на обучение, но е факт, че все повече Лидери в тази индустрия вече го правят.

Предимството тук пред стандартното образование е, че не заплащате семестри, не харчите пари за квартира в чужд град, плащат ви по време на обучението и най-важното – когато преминат 3-5 години вие вече сте с 6-7 цифрен доход, вместо тепърва да започвате да осребрявате дипломата си. Обучават ви хора с резултат, които са с практически умения.

Днес много студенти записват висше в професии, които след като завършат вече ще са изчезнали. Светът се променя с мълниеносна скорост. Изчезват все повече и повече професии и все повече хора остават без работа или с ниско платена такава. Машини и компютърни програми заменят хората. Те не стачкуват, не искат заплата и работят 24 часа в денонощието. Замислете се – това което правите в момента дали не е сред тези професии или бизнеси…?

Изгледайте това кратко видео и научете за Реалността, която ни очаква:

 

 

Има и друг парадокс: „специалисти“ без никаква практика и успехи в Мрежовия маркетинг създават блогове, видео канали, пишат книги и ви дават умни „съвети“ за тази индустрия. Зная, че през България минаха, минават и ще продължават да се появяват още много паразитни схеми. Нормално е както казах печелившите модели на бизнес да се имитират. И с надеждата да забогатеят бързо много хора „изгоряха“. А както е казал народа „парен каша духа„. Искам да уточня:

Мрежовият маркетинг не е начин за бързо забогатяване!!!!

Ако някой ви обещава бързо забогатяване, най-вероятно сте в паразитен модел. МЛМ просто е начин за трайно забогатяване, а това става с времето. Така че е нормално хората да се объркват.

Но се замислете – ако ви заболи зъб при вашият механик ли ще отидете за съвет или при Професионалиста стоматолог? И още нещо – ако решите самите вие да станете стоматолог и Професионалиста стоматолог ви предложи да не ви взима и една стотинка за обучение? А ако искате да станете финансов коснултант и един от най-добрите финансисти безплатно просто иска да ви предаде неговите знания и да ви научи как месечния си разход можете да го превърнете в инвестиция и да стартирате собствен бизнес в свободното си време в партньорство с него и с възможност да изградите мултинационална компания с огромни обороти, партнирайки си с Мастодонт в бранша? И не иска никакви пари от вас?! А ако това е истина….???

Аз лично бих запалил свещ в църквата и бих си казал, че такъв късмет човек го сполетява един път в живота и никога не бих изпуснал шанса да се уча безплатно от Професионалист, който има дохода за който мечтая и отгоре на всичко иска и да ме научи безплатно как аз да печеля и повече като ми предаде и най-големите си тънкости, натрупани с опита през годините! И ще се разровя в тази индустрия за да се уверя че не е сън. Ще го разпитам, ще му задавам хиляди въпроси докато се убедя че всичко е ок. И след това ще се гмурна в най-красивото си приключение в живота – да изграждам собствен бизнес, помагайки на хиляди други хора.

И знаете ли защо преди 9 години не изпуснах този шанс?

Защото докато бях млад изпуснах много други шансове. Работих на заплата, опитвах мои бизнеси, фалирах няколко пъти. Последният ми фалит беше след световната криза през 2008 година. И когато ме запознаха с тази Възможност аз вече знаех, че „не всичко което хвърчи се яде“ и да правиш днес бизнес в тази високо конкурентна среда и да очакваш че ще създадеш огромен бизнес, който да завещаеш и на децата си е изключително трудно.

Но ти читателю може би всичко това което ти разказах за Мрежовия маркетинг „от кухнята“ вероятно не го знаеш.

Не знаеш за МЛМ така, както не знаех за МЛМ и аз. Всъщност спомняйки си себе си знам, че в главата си имаш „някаква представа“ и тя със сигурност е като моята някога – някакви хора грабват някакви продукти и започват да звънят по вратите на хората за да им продават тези продукти 🙂 И донякъде тази представа е вярна, защото много компшании ползват този модел, но те са предимно Директни продажби. Партньорите в компаниите, които ползват модела Мулти Левъл Маркетинг нямат за цел да продават продукти, а да създават мрежа от клиенти които компанията да обслужва, а не те. По същия начин хора на заплата създават мрежа например на който и да е мобилен оператор по света. Разликата е, че не им се заплаща адекватно (процент) от тази мрежа, а са на заплата и бонуси. Но предполагам знаеш, че работното място на заплатата има само едно нещо сигурно и то е че един ден няма да сте на това място…

Незнанието (както и знанието) за тази Индустрия е абсолютно логично.

От къде бихме могли да научим за тази Индустрия, в която на практика всеки може да стартира собствен бизнес и да стане Предприемач? От родителите? Те не знаят за нея. От училище? Там не се изучава. От медиите? От тях можем да научим само за паразитните модели върху тази индустрия, познати като „пирамиди“ и „схеми“. Та от къде остана да научим? Само от човек, който има опит в Мрежовия маркетинг и от книгите, каквито има вече във всяка книжарница.

Абсолютно логично е успешните модели да се имитират, както и да се паразитира върху тяхната слава. Представете си следната ситуация: вие цял живот сте чували, познавате и ходите с маратонки на фирмата AdiBas, която имитира престижнния гигант в спортните обувки Adidas. Един ден се появявам аз и ви казвам, че съществува фирмата Adidas, която е една супер качествена, престижна марка и прави уникални маратонки. А вие ми отговаряте: „Знам я аз тази фирма, всичко ми е ясно за нея – менте! Нали ги нося тези маратонки. Късат се за 3 месеца!“ Естествено аз ви кавам че грешите, че фирмата AdiBas няма абсолютно нищо общо с фирмата Adidas. Но вие продължавате да си твърдите същото.

Интересна ситуация нали? И в такава ситуация бихте имали два варианта:

а). Да останете жертва на вашите погрешни схващания и да продължите да се мъчите като носите ниско качествени маратонки или

б). Да проучите фирмата Adidas и да носите здрави маратонки.

Не е ли същото и в ситуацията с Мрежовия маркетинг? Изгледайте този материал по темата и Помислете…

 

 

предложение с мен 2


Споделете