Блог

ИСКАТЕ СВОБОДА? ВЗЕМЕТЕ РЕШЕНИЕ СЕГА!

ИСКАТЕ СВОБОДА? ВЗЕМЕТЕ РЕШЕНИЕ СЕГА!

Споделете

Всяка предходна година подготвя следващата. Колкото и далече да ни се струва следващата тя ще дойде. И ако през тази 2019 съдадем условия за развитие, то 2020 ще бъде животопроменяща. От къде го знам? От личният си опит разбира се. Всяка следваща моя година беше подготвена от предишната. И така години наред. Вижте:

развитие 12.18Богатият е склонен да предприеме действия тогава, когато бедния се отказва. Всъщност разликата между бедният и богатия е в начина на мислене.

Бедното мислене търси бърза печалба – заплата, тото, търка билетчета. Бедното мислене търси „големия удар“ и рязкото забогатяване. Бедното мислене не мисли в перспектива и не поема рискове. Бедното мислене се страхува от излизане от комфортната зона, от познатото. Бедното мислене предприема нещо ново само ако човек е „опрян до стената“.

Богатото мислене търси възможности, водещи към постепенно, но трайно забогатяване. Създава бизнеси които изгражда с години, инвестира в тях енергия, време и пари, но го прави с идеята един ден това което е създал да започне да му носи приходи, които да го осигурят до края на дните му. И ЗНАЕ, че това ще стане бавно.

Днес живеем в най-богатото време от както съществува човечеството и възможностите за забогатяване са безкрайно много. За това свидетелстват 100-те милиона милионера по света, заедно с над 2000-те милиардера. Днес да бъдеш Свободен е много по-лесно отколкото когато и да е.

Вземи Решение тази година, излез от комфортната си зона и промени Живота си!

 

 

посочвам надолу 2предложение с мен 2


Споделете