Абонирайте се и получете безплатен достъп до моите видео-тренинги за развитие на МЛМ!

Блог

ИНТЕРВЮ НА ИВАНИНА ДОННО (ДИРЕКТОР НА LR БЪЛГАРИЯ) ПО BLOOMBERG TV

ИНТЕРВЮ НА ИВАНИНА ДОННО (ДИРЕКТОР НА LR БЪЛГАРИЯ) ПО BLOOMBERG TV

Споделете

BLOOMBERG TV – Каналът е фокусиран върху икономически и финансови новини, пазарна информация и интервюта и анализи за бизнеса от България и света.

„Този бизнес е много динамичен. Оборотите, които се реализират годишно, са от порядъка на 100 млрд. долара. Близо 55 млн. души се занимават с този тип дейност, не всички като основен доход. Европа представлява само 20% от размера на индустрията. Най-голяма част се генерира в САЩ“.

Мрежовият маркетинг е една индустрия, която съществува почти век в световен мащаб. В същността си това е форма на търговия, която се различава от конвенционалната по това, че нямаме мрежа от магазини, не използваме традиционната дистрибуторска верига за стоки и до голяма степен не инвестираме в реклама, каза Донно. „Вместо това ние залагаме на личната препоръка, която се извършва от нашите сътрудници, които са независими партньори на компанията. Препоръчват на свои близки и познати продукта и така крайният клиент е по-близо до производителя. Тези разходи, които ние си спестяваме, можем да ги предоставим като възнаграждение на нашите сътрудници. Сътрудниците ни имат и възможност да строят свои мрежи от сътрудници и за това е и името – мрежови маркетинг. Системата на възнаграждение пък се изгражда на база обороти“.

„Мрежовият маркетинг има стабилна база, когато продава реален продукт. Добре е да се гледа дали има и стабилна история, на което също може да се разчита“.

предложение с мен 2

Споделете

Регистрирай се за

Безплатни видео тренинги

Абонирайте се, за да получавате безплатно моите видео тренинги за развитие на МЛМ бизнес!