Христиан Григоров
блог за преобразяване на живота more quality for your life
Абонирайте се и получете безплатен достъп до моите видео-тренинги за развитие на МЛМ!
 
Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве

ТОВА СА ТВОИТЕ ПАРИ, ТОВА Е ТВОЯ ЖИВОТ...

Дали е разумно да си поставиш такива задачи като например:
> да направиш така, че разходите ти да станат по-малко от твоите приходи.
> част от дохите си да инвестираш в активи, които да ти носят пасивен доход.
Знам че току що се оттегчи, но те съветвам да започнеш да четеш елементарни неща за финансите като например що е то финансова възглавница или що е то резерв и просто внедри това четене сред навиците си. Просто го направи.
Определи се в убежденията си за парите. Докато в главата ти има мисли като "богатите са лоши", "по-добре беден но щастлив, отколкото богат и нещастен" и други такива бръмбари, подсъзнателно ще отблъскваш парите от себе си.

Това е първа стъпка.

Втора стъпка. Още днес започни да създаваш нещо свое. Не пропилявай времето си. Все едно - рано или късно отново ще се върнеш към тези мисли. Ако работиш на заплата - започни да го правиш паралелно. Вземи решение още сега.
Ако нямаш умения, нямаш кеш или дланите ти се изпотяват при думите "бизнес кредит", тогава веднага и без никакви съмнения започни да се занимаваш с мрежов бизнес.
Така без финсансов риск ще се влееш в силно обкръжение, ще се изградиш като предприемач и реално, (подчертавам РЕАЛНО) можеш да създадеш свой бизнес, можеш да създадеш свой паричен поток.
Трета стъпка - Инвестирай в активи, които познаваш. Ако не знаеш за такива - научи и лично ги проучи.
Проучвам и разбирам = действам. Но не обратно.
В инвестициите обратното определено не работи.
За какво изобщо ти трябва всичко това?За какво са ти тези стъпки?
Тук ще ти кажа една прекрасна дума - Свобода!
Свобода, брат!!
Имаш Свобода само когато имаш пари и време. По-точно достатъчно пари и достатъчно време за да живееш така както искаш и да правиш това което искаш.
Това което написах днес е нещо повече от един пост - това е твоя план за 2018. Просто го направи. Започни действия още сега.
Думите са силни, но трябва да се действа.
А твоето намерение е много по-силно от мястото, от което стартираш.
Това ми е познато. Започнах от нулата и за първите 2 години създадох мрежа от над 1 000 човека в седем държави и в повече от 20 града.
Ако си готов да бъдеш част от екип предприемачи и ако си готов да получиш от мен подробна информация за изграждането на мрежов бизнес онлайн, напиши "Искам да се присъединя към Екипа" в коментарите към този пост .
предложението от мен

Сподели със своите приятели:

Коментари: