Христиан Григоров
блог за преобразяване на живота more quality for your life
Абонирайте се и получете безплатен достъп до моите видео-тренинги за развитие на МЛМ!
 
Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве

ИНТЕРВЮ НА ИВАНИНА ДОННО (ДИРЕКТОР НА LR БЪЛГАРИЯ) ПО BLOOMBERG TV

BLOOMBERG TV - Каналът е фокусиран върху икономически и финансови новини, пазарна информация и интервюта и анализи за бизнеса от България и света.

"Този бизнес е много динамичен. Оборотите, които се реализират годишно, са от порядъка на 100 млрд. долара. Близо 55 млн. души се занимават с този тип дейност, не всички като основен доход. Европа представлява само 20% от размера на индустрията. Най-голяма част се генерира в САЩ".

Мрежовият маркетинг е една индустрия, която съществува почти век в световен мащаб. В същността си това е форма на търговия, която се различава от конвенционалната по това, че нямаме мрежа от магазини, не използваме традиционната дистрибуторска верига за стоки и до голяма степен не инвестираме в реклама, каза Донно. "Вместо това ние залагаме на личната препоръка, която се извършва от нашите сътрудници, които са независими партньори на компанията. Препоръчват на свои близки и познати продукта и така крайният клиент е по-близо до производителя. Тези разходи, които ние си спестяваме, можем да ги предоставим като възнаграждение на нашите сътрудници. Сътрудниците ни имат и възможност да строят свои мрежи от сътрудници и за това е и името - мрежови маркетинг. Системата на възнаграждение пък се изгражда на база обороти".

"Мрежовият маркетинг има стабилна база, когато продава реален продукт. Добре е да се гледа дали има и стабилна история, на което също може да се разчита".

 

предложение с мен 2


Сподели със своите приятели:

Коментари: