Христиан Григоров
блог за преобразяване на живота more quality for your life
Абонирайте се и получете безплатен достъп до моите видео-тренинги за развитие на МЛМ!
 
Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве

КРИЗАТА - ПРОБЛЕМ ИЛИ ВЪЗМОЖНОСТ?

В трудни времена винаги са оцелявали най-приспособимите, т.е. гъвкавите, умните, решителните и подготвените. Законът на Дарвин за Естествения подбор важи на 100% не само по време на криза, но и в бизнеса като цяло. Малките и средни бизнеси "умират" и изчезват, а приспособимите и далновидните гиганти стават по-силни, защото са подготвени и знаят, че кризи е имало до сега, кризи ще има и занапред. 

Ок, фалирали сме. Или едва едва удържаме бизнеса си на повърхостта. Какво да направим? Станалото станало! Не сме били подготвени, не сме мислели достатъчно по темата, не сме имали опит с предишните, изненадала ни е сегашната - ок! 

Въпросът от тук натам е дали ще бъдем подготвени за следващата, знаейки, че периодичните кризи са част от Световната Икономика или "крием глава в пясъка" и смятаме, че тази е последната. Дали ще приемем сегашното си състояние като урок и ще променим уменията си или със старите такива ще очакваме следващата.

Аз фалирах по време на предишната от 2008 и моя 10 годишен труд отиде по дяволите само за няколко месеца. Тогава осъзнах, че ако не се преориентирам в бизнеса си, ако не изградя нови умения, ако не избера да работя с поток от пари, който не спира дори и по време на криза, то и следващата ще бъда принуден да започна от начало. Как можем да се подготвим за следващата криза? Ами като станем гъвкави и приспособими. Какво означава на практика това? Това означава да изберем подходяща индустрия и да изучим нови умения. Да сме готови за ПРОмяната. 

Натиснете върху картинката

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи. 

От тук:

абонамент mesenger

посочвам надолу 2

заявка за партньорство


Сподели със своите приятели:

Коментари: