Христиан Григоров
блог за преобразяване на живота more quality for your life
Абонирайте се и получете безплатен достъп до моите видео-тренинги за развитие на МЛМ!
 
Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве

КАКЪВ Е ЖИВОТЪТ НА ПРЕДПРИЕМАЧА В МЛМ?

Вече десета година разказвам за професията Предприемач в Мрежовия маркетинг. И знаете ли, все повече хора започнаха да ми се обаждат за да получат информация "от извора" за тази велика 100 годишна индустрия, а не от лелята на чичото на братовчеда, който е много компетентен по темата, защото преди десет години братовчедка му участвала "в нещо подобно", което се оказало финансова пирамида (паразитен модел) и загубила пари...

В умовете на българите години наред битуват най-различни мемове и грешни представи за тази униклана индустрия. Това е така, защото Мрежовия маркетинг в истинската му форма едва прохожда в България. Но в Америка 40% от милионерите са точно от този бизнес и там да си предприемач в МЛМ е достатъчно престижна професия.

Това е най-достъпния модел за създаване и развитие на собствен международен бизнес, в който не са ти нужни знания, пари, иновативни идеи или всичко това, което е нужно за да започнеш традиционен бизнес. Именно затова тази възможност малко по малко ще бъде грабната от хиляди предприемчиви българи, решили да вземат живота в ръцете си, да заживеят по-добре и да осигурят по-добро бъдеще за своите деца. Винаги са печелили прозорливите, смелите и предприемчивите.

Вярвам, че ти си един от нас! Успей в България! Вече знаеш, че има начин!

посочвам надолу 2

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи. 

От тук:

абонамент mesenger

 

предложение с мен 3

 

 


Сподели със своите приятели:

Коментари: