Христиан Григоров
блог за преобразяване на живота more quality for your life
Абонирайте се и получете безплатен достъп до моите видео-тренинги за развитие на МЛМ!
 
Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве

КАКВО ДА НАПРАВЯ ЗА ДА ПРОМЕНЯ ЖИВОТА СИ?


Кой е ключът към Успеха? Коя е една от най-важните тайни за успех в мрежовия бизнес? Преди това, кой е Ерик Уори? Ерик Уори е топ лидер в професията Мрежов маркетинг в продължение на 28 години. Въпреки, че вече се е оттеглил и се е фокусирал изключително върху "Network Marketing Pro" (форум за топ тренъри и лидери в МЛМ) , кариерата му е дала широк спектър от опит и знания.

Той е бил топ Лидер в своята компания и е изградил организация от над 500 000 дистрибутори в повече от 60 страни; Ерик Уори е Президент в над $ 200 милионна мрежова маркетинг компания; Съосновател и президент на собствената си фирма "TPN- The Peoples Network" и е маркетинг консултант на много високо ниво в професията мрежов маркетинг. Ерик е автор на международния бестселър книгата "Go Pro – 7 Steps to Becoming a Network Marketing Professional", от която са продадени над 1,5 милиона копия и се е превърнала в "задължително четиво" за всеки, който сериозно изгражда своя бизнес в мрежовия маркетинг.

Кой е ключът към Успеха? - Ако може да се каже, че има такъв ключ, то той е именно този, за който ще ви разкаже Ерик Уори:

посочвам надолу 2

предложение с мен 2


Сподели със своите приятели:

Коментари: