Блог

ИЛИ КОМФОРТ, ИЛИ УСПЕХ – НИКОГА И ДВЕТЕ

ИЛИ КОМФОРТ, ИЛИ УСПЕХ – НИКОГА И ДВЕТЕ

Споделете

За да постигнем някаква промяна в живота си, е необходимо да жертваме комфорта си. Но това е толкова трууудно… Как да започна нещо непознато, като мога да си живея сред комфорта. Вероятно мислещите така имат право донякъде.

Но, ако сте шофьор, представяте ли си така да сте разсъждавали преди да се запишете за шофьорски курс? Спомнете си за онзи зъл инструктор – как ви караше да правите несвойствени за вас неща: да включвате скорости, да карате с 40 км/ч, да подавате мигачи…. Всичко това ви е предизвиквало дискомфорт. Но…мотивацията ви да вземете документ за правоуправление и да станете независим от „Kой ще ме закара до работата?“, „Защо брат ми има кола, а аз не?“ и др. подобни… Та ето тази мотивация за придобиването на независимост ви е движила да преминете през всички трудности на усвояването на новите навици и умения, в следствие на които да придобиете право да управлявате автомобил.

Нека проследим и анализираме процеса: имали сте ясна цел – да карате кола, създали сте план как да я постигнете – записали сте се на шофьорски курс и сте предприели последователни действия с много търпение, лишения и упоритост, в следствие на което сте постигнали целта си – взели сте Книжка.

Следите моята аналогия, нали…?

Ако си поставите за цел да станете финансово независими, ще създадете или ще откриете готов план, ще имате търпението и упоритостта да извършите определените от плана действия, в следствие на което ще придобиете умения и навици, необходими за достигането на целта ви – вашата финансова независимост. Достатъчно е само да имате нужната мотивация за всичко това.

Такаааа… сега вече знаете, че ако не сте доволни от количеството на финансите ви, то вие ПРОСТО НЯМАТЕ МОТИВАЦИЯ да промените този факт. Решението е просто – ОТКРИЙТЕ СИ МОТИВАЦИЯТА за да излезете от комфорта и да постигнете финансовата си независимост!

А тук ще ви разкажа по-подробно:

предложение с мен 2

Споделете