Блог

И ОЩЕ ЕДИН АВТОМОБИЛ В НАШИЯ ЕКИП! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КРИЗАТА!

И ОЩЕ ЕДИН АВТОМОБИЛ В НАШИЯ ЕКИП! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КРИЗАТА!

Споделете

„Как да изградя устойчив на криза бизнес?“, „Как да открия хора, които да са готови да ми помогнат?“

Това не са правилните въпроси. Днес правилните въпроси са: „Чрез това което правя, на колко други хора съм полезен?“, „Какво ще оставя след себе си?“, „Какъв пример съм за хората?“, „Съществува ли бизнес модел, който действително е недосегаем от кризи и се е доказал през последните 100 години?“

Хармонични взаимоотношения, опитни наставници, правилна комуникация, ползи за хората – това е дефиницията за пълноценен бизнес!

Когато имаш голяма Визия за живота си и искаш да оставиш нещо и след себе си, ти винаги търсиш начин да я реализираш. А когато търсиш – намираш. Или начина те намира…

Чувам много често репликата: „Дай Боже“ Имам дори статия по темата.

Отговарям с продължението в Библията: „Бог дава, в кошара не вкарва“.

Бог дава, но останалото е нашия Избор да разпознаем Възможността и да я грабнем. Всъщност целият ни Живот е следствие от Изборите, които правим.

Вярвам в три постулата: „Аз имам свободата да избирам“, „Всичко, което избера, мога да го реализирам“, „Отговорността за Резултата е само моя“

„Днес това, което имам и съм е в следствие на това, какви избори направих преди време. За всичко в живота ми съм виновен единствено и само аз. И само аз мога да поправя Резултата, ако не ме удовлетворява“ – в това вярвам и това съм описал в статията ми „Триъгълник на Избора“

Днес, във време на трудности много хора се замислят, че това което правят години наред, всъщност може да се разруши само за няколко месеца. Разбират, че всеки път, когато дойде поредната криза, ще се оказват опрени до стената без избор. А такива кризи вече се появяват през 10 години.

Днес много хора достигат до извода, че да изградиш бизнес недосегаем от световни или локални кризи е много трудно. Да работиш в устойчив на кризи сектор е направо късмет.

Затова е изключително важно да анализираме в кой сектор от икономиката се намираме и дали той е способен да оцелява в трудни времена.

Всъщност ние не правим ли всичко това, което правим за да живеем спокойно и без стрес? Работата или бизнеса ни не е ли само средство за да осигурим на себе си и близките си качеството на живот, което заслужаваме?

Много хора мразят рабтата си или бизнеса си, но продължават да са там без да се замислят това дава ли им удовлетворение? В крайна сметка не е ли най-важното това което правим да носи на нас удоволствие, а на останалите ползи и в следствие на всичко това да сме щастливи?

Днес много хора се замислят как са живяли до сега и как да продължат напред така, че да бъдат защитени от следващата световна криза. Именно те проумяват, че за да реализират себе си е необходимо да бъдат полезни на максимален брой хора.

„На колко хора, освен себе си и семейството си, нося ползи с това, което правя?“

Егоизмът вече не е печеливш, днес е ерата на Алтруизма!

И само този, който е разбрал, че успеха му се измерва чрез броя на хората, на които е помогнал, днес може да изгради стабилен бизнес в условия на криза и да бъде Щастлив!

Катина Ангелова е един от тези хора. Само за една година тя повиши дохода си повече от 15 пъти като помогна на много хора да живеят спокойно и да имат бъдеще.

Как може да се успява по време на криза? Това е нейния отговор:

КЛЮЧЪТ към УСПЕХА е от три компонента:

1). Да откриеш дългогодишна компания, доказала се дори по време на криза.
2). Да откриеш Екип от хора с Опит и Резултат, които ще ти помогнат да стартираш и ще те подкрепят с ефективна система на работа.
3). Да откриеш хора за които СВОБОДАТА е най-висша ценност.

 

натиснете върху картинката

 

 

image.jpeg

предложение с мен 3


Споделете