Блог

ЧРЕЗ ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ВСЕКИ МОЖЕ ДА УСПЕЕ И В БЪЛГАРИЯ!

ЧРЕЗ ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ВСЕКИ МОЖЕ ДА УСПЕЕ И В БЪЛГАРИЯ!

Споделете

За осемте години предприемачество в МЛМ моето убеждение е следното: 

1). Всеки има възможности за по-добър живот, но не всеки ги търси/вижда

2). Всеки може да успее в България, но не всеки иска

А сега ще се обоснова: 

Данните за последната година относно предприемачеството в България според изданието Mediapool са следните: 

предприемачи в бг 1

предприемачи в бг 2Към статията: http://www.mediapool.bg/predpriemachestvoto-v-bulgaria-narastva-news261248.html

Съседна Румъния също e сред страните с най-високи показатели в Европа – над 14% е броя на предприемачите и в следствие на това икономическия подем и ръста на повишаване доходите на населението вече е реалност. В район Европа данните сочат че този процент е 8.5 и е най-ниския в света. 

В България едва 3,5 човека на 100 са предприели частна инициатива и са създали свой бизнес проект, като това ни нарежда на почти последно място от включените в изследването 65 държави (на62-ро). Не коментирам причините за тази статистика, но искам да ви насоча погледа към нещо друго. Ако изходим от емпиричния закон че природата не търпи вакуум, в България през следващите десетилетия този процент ще се изравни (или ще надвиши) средния за Европа. Или с други думи възхода на предприемачеството в България предстои. Следователно това е една огромна все още незапълнена ниша. 

И в тази връзка МЛМ предприемачеството е най-достъпния (не най-лесния!) начин бъдещите предприемачи да стартират собствен бизнес и да запълнят тази „златна“ ниша

Предимства:

1). Стартираш бизнес с минимална сума

2.) Предоставят ти готов план за действие 

3). Подкрепят те безплатно 

4). Подкрепят те хора с опит 

5). Не напускаш работното си място или бизнес (използваш свободното си време)

6). Нямаш крайни срокове или задължения 

7). Нямаш таван на дохода 

Какво е необходимо: 

1). Да имаш големи амбиции 

2). Да не се страхуваш да мечтаеш 

3). Да обичаш да работиш 

4). Да обичаш да се учиш 

5). Да си непоколебим 

Разбира се има много заблуди, които витаят в пост комунистическото ни общество във вид на мемове като например „За голям бизнес ти трябват много пари“, „Трябва ти добро образование“, „Трябва ти гениална идея“, „Трябва да си пръв“…. Описал съм тези митове в тази статия: http://hristiangrigorov.com/index.php/47-ii 

Според мен някога Америка е била „Страната на неограничените възможности“ защото тогава се е зараждало предприемачеството. За това много допринася и авторката на „Атлас изправи рамене“ Айнд Ранд (https://chitanka.info/book/6744-atlas-izpravi-ramene)

Днес за мен страната на неограничените възможности е България! 

Да станеш предприемач е единствения начин да сбъднеш мечтите си! (ако наистина искаш да ги сбъднеш…)

Аз тръгнах по този път преди 20 години и той, както пътя на всеки предприемач беше осеян с много трудности, които възприех не като препядствия които ме спират, а като предизвикателства които ме учат. 

Последните 8 години съм предприемач в МЛМ и резултатите до ден днешен удивляват дори мен. Над 10 пъти се е увеличил дохода ми:

резултат 2017

През последните две години създадохме системата на работа Leverage 21, която позволява всеки нов предприемач стартирал при нас да достигне доход от 5 000 лв/м само за 12-18 месеца!? И по-важното е че не само ще създаде собствен бизнес в единствената недосегаема от световни икономически кризи Индустрия (доказала го за последните 100 години), но и ще завещае своя доход/бизнес на децата си!

„Има само едно нещо по-лошо от това да имаш голяма мечта и да не я изпълниш – да имаш малка и да я реализираш!“ 

– Микеланджело Буонароти 

В това видео можете да научите повече:

предложение с мен 2

Споделете