Блог

БИЗНЕС ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА ИЛИ КРИЗА ПО ВРЕМЕ НА БИЗНЕС?

БИЗНЕС ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА ИЛИ КРИЗА ПО ВРЕМЕ НА БИЗНЕС?

Споделете

Когато дойде криза много хора изпадат в паника и водени от страха започват да взимат неадекватни решения. Например сменят работата си с друга работа или се опитват да продължат да поддържат бизнеса си, който удържат едва, едва на повърхността с надеждата всичко да отмине и да се върне по старому. Според мен това е като да играеш на лотарията – има шанс, но той е толкова малък, че не си заслужава да залагаме бъдещето си на него. Но… удавника както знаем, се хваща и за сламка.

Вместо да правят рискови движения, без да знаят какво ще се случи е добре да си задат въпроса, който аз си зададох 2008-ма година: Това новото, с което ще започна да се занимавам, ще ми помогне ли да преодолея следващата поредна криза, която след няколко години ще дойде неминуемо? Това, с което се занимавах до сега не ми помогна, което означава, че е по-добре да се огледам за хора, на които бизнеса по време на криза процъфтява и или да копирам до колкото мога техния бизнес, или да ги убедя да ме научат.

Така разсъждавах след като фалирах и 10 годишния ми труд замина по дяволите само за три месеца. И както знаете каквото търсиш – това намираш. Мой приятел ме запозна с бизнес, който самия той правеше от две години и кризата само му беше увеличила дохода. А и когато бизнеса е основан и се ръководи от германци мисля, че е добре човек да обърне внимание. Аз обърнах.

И днес моят доход по време на криза се увеличава.

Искате ли и вие да сте като мен? Остава само да ме убедите да ви науча…

 

успешен екип

 

 

 

 

 

 

посочвам надолу 2

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи.

От тук:

абонамент mesenger

предложение с мен 2

 


Споделете