Блог

10 ГОДИНИ ПРИСЪСТВИЕ НА LR В БЪЛГАРИЯ!

10 ГОДИНИ ПРИСЪСТВИЕ НА LR В БЪЛГАРИЯ!

Споделете

Една компания доказва, че е стабилна едва когато навърши 10 години. Това е така, защото статистиката показва, че от 100 стартирали фирми след 10 години остава само една. LR е компания, която вече 33 години е на Европейския пазар и през 2015 беше обявена от конкурентите си чрез европейската Асоциация на компаниите от директни продажби SELDIA за компания номер 1 в Европа. Тази година LR отпразнува 10 годишнината си на българския пазар!

Щастлив съм, че съм част от този успешен международен проект, чрез който имам възможността да помагам на много хора да си помогнат и да изградят собствен бизнес и да имат спокойствие за бъдещето си.

Днес светът се променя много бързо и чрез навлизането на технологиите много работни места и цели професии изчезват. Много хора остават без работа и се сблъскват с нерзабиране на съвременния начин на изкарване на пари – по-висока квалификация, повече лични отговорности, повече риск във високата конкурентна среда.

Предприемач в мрежовият бизнес е професия от ново поколение, която скоро няма да бъде заменена от роботи и набира все повече и повече скорост и в България. Тя дава големи възможности, а в нея няма риска на инвестицията. Обучението е безплатно и още първите месеци в банковата сметка постъпват доходи.

Бъдете отворени за нови възможности в едно ново време, което неминуемо идва, независимо от вашите убеждения и станете Свободни!

 

 

посочвам надолу 2

предложението от мен


Споделете